Petter Emanuelsson KooKoon paitaan!

09.10.2023

KooKoon hyökkäysosasto saa lisää ruotsalaisväriä, kun laitahyökkääjä Petter Emanuelsson liittyy oranssimustiin yksivuotisella sopimuksella. 

32-vuotias kokenut hyökkääjä Petter Emanuelsson liittyy KooKoon vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella. Ilman seuraa alkukauden ollut Emanuelsson on tuttu mies Liiga-seuraajille sillä laituri nähtiin kahdella edelliskaudella Oulun Kärppien pelipaidassa. Kahden vuoden aikana Kärpissä ruotsalaishyökkääjä takoi 84 runkosarjaottelussa yhteensä 25 maalia ja 21 maaliin johtanutta syöttöä. Debyyttikaudellaan Liigassa Kiruna HC:n kasvatti paukutti vakuuttavat 19 täysosumaa ollen joukkueensa tehokkain maalintekijä.

– Petter on erittäin kokenut hyökkääjä, jolla on erinomainen työmoraali ja joka tekee kovasti töitä molempiin suuntiin kentällä. Hän on todistanut pystyvänsä tekemään tulosta Liigassa, ja hän tuo meille lisää vaihtoehtoja sekä yli- että alivoimapelaamiseemme, kommentoi urheilujohtaja Jarno Kultanen.

–  Olemme alkukaudella kärsineet jonkin verran loukkaantumishuolista ja Petterin saapuminen helpottaa omalta osaltaan myös meitä siinä.

184-senttinen hyökkääjä on pelannut urallaan pitkään myös SHL:ässä Skellefteä AIK:n ja Luleå HC:n riveissä. Yli 300 runkosarjaottelua Ruotsin pääsarjatasolla kiekkoillut Emanuelsson on myös voittanut kotimaansa mestaruuden kahdesti kausilla 2012–2013 ja 2013–2014.

–  Hienoa, että vielä tässä vaiheessa kautta saamme Petterin kaltaisen meritoituneen pelaajaan meille, joka tuo samalla pukukoppiin lisää kokemusta voittamisesta, summaa Kultanen.

Emanuelsson pelaa KooKoossa numerolla 11.