Perjantaina selkä seinää vasten kotiluolassa

23.3.2023

Perjantaina selkä seinää vasten kotiluolassa

Tiistaisen tappion myötä KooKoon tilanne neljännesfinaalisarjassa kävi yhä tukalammaksi. Perjantaina Lumon Areenalla pelin henki on selvä: tulos tai ulos.

KooKoo taisteli viime tiistain jatkoerään asti edenneessä kiekkotrillerissä hienosti hakiessaan neljännesfinaalien ensimmäistä voittoaan. KooKoon maalilla huipputorjunnoillaan säväyttänyt Nick Malik, pysäytti lähes tulkoon kaiken ja antoi varmoilla otteillaan oranssimustille mahdollisuuden taistella ottelun voitosta. Oranssimustien alivoimapelaaminen oli kolmannessa ottelussa myös erinomaista, eikä kirvesrintojen ylivoima onnistunut 14 ylivoimaminuutin aikana kertaakaan maalinteossa.

Taistelu ei kuitenkaan lopulta riittänyt Tapparan napattua kolmannen kiinnityksen semifinaalipaikkaan jatkoerän maalilla. Marcus Davidson pääsi lopulta ajassa 71.09 napauttamaan keskustasta ranteella kiekon ohi Malikin, ja näin ollen tamperelaisilla on nyt ottelusarjassa tarjolla neljä ottelupalloa.

Tästä eteenpäin pelin henki on KooKoon osalta siis tulos tai ulos. KooKoon on napattava seuraavista neljästä kohtaamisesta neljä voittoa napatakseen semifinaalipaikan vielä itselleen. Tapparan osalta kuvio on yksinkertaisempi, yhdellä voitolla kirvesrinnat etenevät semifinaaleihin. Tiistain pelin jälkeen on selvillä, että ”tillilihanippu” repii ja raastaa loppuun asti, eikä suostu myymään nahkaansa halvalla.

KooKoon kokoonpanosta varmuudella puuttuvat hyökkääjät Toni Suuronen (2 kuukautta), Emil Molin (3-4 viikkoa ), Terry And (Laina K-Vantaa) ja Axel Ottosson (1-2 viikkoa) sekä puolustajat Saku Vesterinen (toistaiseksi) ja Kalle Loponen (4-6vkoa).

KooKoo tarvitsee perjantaina koko kotiyleisön tuen taakseen, joten nappaa liput alta ja kannustetaan oranssimustat sarjan avausvoittoon!

Neljännesfinaalit

Pe 17.3. klo 18.30 Tappara – KooKoo 4–0
Ma 20.3. klo 18.30 KooKoo – Tappara 1–6
Ti 21.3. klo 18.30 Tappara – KooKoo 2–1 JE
Pe 24.3. klo 18.30 KooKoo – Tappara (Huom. muuttunut ottelupäivä)
La 25.3. klo 17.00 Tappara – KooKoo (Tarvittaessa)
Ma 27.3. klo 18.30 KooKoo – Tappara (Tarvittaessa)
Ti 28.3. klo 18.30 Tappara – KooKoo (Tarvittaessa)