Perjantain tavoite: Takaisin oikeille raiteille

24.11.2022

Perjantain tavoite: Takaisin oikeille raiteille

KooKoo lähtee katkaisemaan neljän ottelun mittaiseksi venynyttä tappioputkeaan, kun Lumon Areenan perjantai-illassa vastaan luistelee Vaasan Sport.

KooKoo päättää marraskuun ottelunsa perjantaina, kun Lumon Areenan jäällä vastaan luistelee Vaasan Sport.

Keskiviikkona mitellystä HPK-ottelusta KooKoo joutui poistumaan ottelun hallinnasta huolimatta tyhjin käsin. Läpi ottelun peliä hallinnut KooKoo onnistui kampeamaan itsensä ottelussa kolmen maalin tappioasemasta tasoihin, mutta palkinto jäi saamatta HPK:n napattua pisteet loppulukemin 4–5. KooKoo laukoi ottelussa peräti 71 kertaa, mutta vierailijat olivat valitettavasti tylympiä ja räppäsivät lähestulkoon jokaisesta maalintekopaikastaan kiekon verkkoon.

Keskiviikon otteluiden tulosten myötä KooKoo tipahti sarjataulukossa yhden pykälän alemmas sijalle 12. Neljän ottelun tappioputkeen ajautunut KooKoo on napsinut pelaamissaan 23 ottelussa 28 pistettä ja kymmenennellä sijalla majaileva HIFK on kahden pisteen päässä oranssimustista. Sarjataulukossa tilanne on edelleen tasainen ja kirjoitushetkellä peräti seitsemän joukkuetta (sijat 8–14), on seitsemän pisteen sisällä toisistaan.

Perjantaina Lumon Areenalle saapuva Vaasan Sport majailee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 13. 23 ottelusta 27 pistettä napsinut kotkalauma on siis vain pisteen verran kouvolalaismiehistön perässä. Tahmeasti alkukauden aloittanut Risto Dufvan miehistö on saanut viime peleissä peliään kuntoon ja kolmesta viime pelistä saldona on kaksi voittoa ja jatkoaikatappio Ilvekselle.

Etenkin vierasjoukkueen ruotsalaisosasto on ollut tällä kaudella vahvassa iskussa ja hyökkääjät Axel Holmström ja Simon Hjalmarsson löytyvätkin koko Liigan pistepörssin sijoilta yksi ja kolme. Jatkosopimuksen Sportin kanssa juuri solminut Holmström on nakuttanut tälle kaudelle tehot 8+16=24 ja vastaavasti pörssikolmonen Hjalmarsson on iskenyt tehot 6+16=22.

KooKoo ja Sport kohtaavat perjantaina Lumon Areenan illassa ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Viime kaudella neljän keskinäisen ottelun voitot jakaantuivat tasan 2–2, mutta pisteet merkattiin KooKoolle 7–5.

Kokoonpanosta ovat varmuudella pois hyökkääjät Samuli Ratinen (3–4 viikkoa) ja Terry And (Lainalla K-Vantaa).

Otteluennakossa maalivahti Oskari Setänen, joka pelaa perjantaina 500:nnen Liiga-ottelunsa!

TULEVAT KOTIOttelut:

Pe 25.11.2022 klo 18.30 KooKoo–Sport, BLACK FRIDAY- OTTELU,
Lumon Areena, Kouvola,
OSTA LIPUT TÄSTÄ!

La 3.11.2022 klo 17.00 KooKoo–Pelicans, Lumon Areena, Kouvola, OSTA LIPUT TÄSTÄ!