KOOKOO-KÄRPÄT:

Perhepelissä ohjelmaa jo ennen avauskiekkoa – tervetuloa lasten kanssa!

16.02.2024

KooKoon perhepeli tulee jälleen: Tällä kertaa ohjelmaa on sekä pihalla, että Lumon Areenan ovien sisäpuolella.

Lauantaina 24. helmikuuta Lumon Areenalla kamppaillaan jälleen tärkeistä Liiga-pisteistä, kun KooKoo ja Kärpät kohtaavat poikkeuksellisesti klo 18.00 alkavassa Liiga-ottelussa. Ottelu on samalla kauden viimeinen perhepeli ja illan aikana ohjelmaa on jo ennen kiekon pudotusta – ja myös ottelun aikana, joten lämpimästi tervetuloa myös perheiden pienimpien kanssa! Ovet avataan klo 17.00.

Esittelyautoja Lumon Areenan pihalla:

Klo 16.30 alkaen Topinkujan liikenneympyrässä esittelyssä mm. Nosto ja Kuljetus S. Lehtisen Nosturiauto, Orpen iso tukkirekka, Kouvolan VPK:n paloauto, Valtran traktori, Trapper-traktorimönkijä ja O.K. Auton esittelyauto. Esittelyautot ovat paikalla klo 16.30–18.00 ja esittelyn aikana Topinkuja on suljettu muulta liikenteeltä. Topinkujan muu liikkenne suljetaan jo klo 14.00.

Lasten disco:

Lasten disco Tiikerinluolassa ottelun aikana, alkaa klo 17.00! Tervetuloa tanssimaan uusimpia lastenhittejä ja tunnelmoimaan discotunnelmaa!

Tarjouksia:

  • KooKoo Shopissa ottelun aikana kaikki lasten fanituotteet -20%!
  • Kioskeista popparit ja pillimehu yhteishintaan 4€
    (tai erikseen ostettuna 3€ popcorn ja 1€ pillimehu, norm. 4,5€ + 2€ = 6,50€)

Topin Aarre -aarrejahti:

Lumon Areenalle on piilotettu 100 Topin Aarre -lappua! Etsi ja löydä lappu, palauta se Tiikerinluolaan ja saat itsellesi aarteen palkinnoksi. Palkinnon tarjoaa Kouvolan Lakritsi.

Topi Tiikeri ja kaverimaskotit:

Topi Tiikeri ilahduttaa kaverimaskottien kanssa lapsia ja lapsenmielisiä illan ajan!
Paikalla on Topi Tiikerin lisäksi OP Kymenlaakson Henri Hippo, Kauppakeskus Veturin Sakke Saukkonen, KPL:n Mangusti, Tykkimäen Kusti & Kerttu ja Kouvolan kaupungin Kääkki.

Ilmapalloja, siirtotatuointeja ja kasvomaalausta:

OP Kymenlaakso ja KooKoo jakavat myös ilmapalloja lapsille! Myös KooKoon logo -siirtotatuointeja ja kasvomaalausta on lapsille koko ottelun ajan täysin ilmaiseksi.

Meiran maitokahvijuoma:

KooKoon yhteistyökumppani Meira tarjoaa 3000:lle Segafredo maitokahvijuoman maussa Caramel Macchiato. Juomat jaetaan asiakkaille pääaulassa ottelun päätyttyä, nappaa juoma mukaasi lähtiessäsi! Segafredo maitokahvijuoma Caramel Macchiato on pehmeä ja samettinen, sekä hemmotteleva yhdistelmä vahvaa, italialaistyyppistä tummapaahtoista kahvia, raikasta maitoa sekä herkullista karamellia. Valmis kahvijuoma hyvän kahvin ystävälle ja nautiskelijalle.

Lasten piirrustuksia markkinoinnissa:

Kouvolan Mansikkamäen koulun 1–6-luokkien lapset ovat piirtäneet KooKoon ottelumainoksiin sekä pelaajien kuvia että molempien joukkueiden logot! Lasten piirustuksia tullaan näkemään ottelumainosten lisäksi Lumon Areenan mediakuutiolla sekä KooKoon sosiaalisessa mediassa että MTV:n Liiga-lähetyksessä. Kiitos upeista piirustuksista Mansikkamäen koululle!

Liput otteluun myy tuttuun tapaan Tikcetmaster.fi/kookoo – alle 7-vuotiaille lapsille on vapaa pääsy maksavan aikuisen seurassa ja 7–17 vuotiaiden liput kaikkiin kategorioihin alkaen 13€!