Perhepeli KooKoo–Ilves – lue tästä koko ohjelma!

27.12.2019

27.12.2019 16:24

Perhepeli KooKoo–Ilves – lue tästä koko ohjelma!

Vuoden viimeinen kotiottelu KooKoo–Ilves -ottelu kamppaillaan perhepeli -teemalla. Ohjelmassa kaikkea kivaa perheen pienimmistä alkaen!

KooKoo pelaa neljän ottelun voittoputkessa ja vuoden viimeinen kotiottelu pelataan Ilvestä vastaan lauantaina Lumon Areenalla! Ilves-ottelu on supersuosittu perhepeli – Ohjelmaa on kaikille perheen pienimmistä alkaen.

Torstaina KooKoo voitti kauden viidennessä Kaakon Derbyssä SaiPan Lappeenrannassa lukemin 0–5 ja teki samalla historiaa, sillä ensimmäisen kerran KooKoo vei Kaakon mestaruuden nimiinsä, sillä otteluvoitot ovat nyt KooKoolle lukemin 4–1.

– Olen tosi tyytyväinen joukkueen esitykseen, KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas kommentoi torstaina upean voiton jälkeen.

KooKoo ja Ilves ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kaksi kertaa: Lokakuussa oranssimustat veivät kohtaamisen Lumon Areenalla 2–1, mutta marraskuun lopulla tupsukorvat voittivat Tampereella lukemin 4–1. Selvää on siis se, että molemmilla joukkueilla on kova tahto riistää toisen päänahka lauantain kohtaamisessa.


Perhepelin ohjelma:

Liput

KooKoon toimisto on suljettu joulun välipäivinä. Liput saa kätevimmin hankittua ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta. Lipunmyynti Lumon Areenan ovilla alkaa klo 16.00, kun kaikki ovet avataan yleisölle.

Liput KooKoon otteluihin alle 7-vuotiaille lapsille 0€, 7–17-vuotiaille alkaen 7€, aikuisille alkaen 10€. Koko perhe pääsee perhepeliin siis edullisesti – edullisimmin liput siis Ticketmasterista.

Sisäänkäynti

Ovet otteluun avataa klo 16.00, mutta yleisöluisteluun saapujien sisäänkäynti A-alaovelta KooKoo–Ilves-ottelun pääsylipulla. Lipunmyynti avautuu ovien avauduttua klo 16.00 pääovilla sekä B- ja C-ovilla.

Ottelu alkaa klo 17.00.

Yleisöluistelu

Supersuosittu yleisöluistelu luistellaan lauantaina ennen Liiga-ottelun alkua klo 15.00–15.45! Lumon Areenan jäällä nähdään yleisöluistelussa myös KooKoo-junioreiden luisteluopastusta ja KooKoon Liiga-pelaajia! Myös KooKoon Raviliiga-varsan ohjastaja Marko Heikari sitoo luistimet jalkaansa kiekkomiehenä!

Yleisöluisteluun pääsee KooKoo–Ilves-ottelun pääsylipulla. Sisäänkäynti A-alaovelta ja varusteiden vaihto jäähyaitiossa B-katsomoiden puolella. (Huom! Vaihtoaitiot eivät ole käytössä)

Meet & Greet

KooKoon kokoonpanon ulkopuoleiset pelaajat jakavat nimikirjoituksia pääaulassa ottelun molemmilla erätauoilla! Hae siis nimmarikortti tai yhteiskuva suosikkipelaajasi kanssa.

Pomppulinnat

Lasten suositut pomppulinnat ottelun aikana D-päädyssä juoksuradalla. Päädystä löytyy kaksi pomppulinnaa: toinen pomppulinna on pienemmille lapsille ja toinen isompien lapsien pomppuiluun.

(Huom! Muistathan ottaa kengät pois ennen kuin nouset pomppimaan! Lapset pomppivat aikuisen vastuulla, ethän siis jätä lastasi pomppulinnaan yksin)

Poneja & raviliiga kookoo

Lumon Areenan pääovien läheisyydessä ajo- ja ratsastusponeja klo 16.00–17.00. Tule rapsuttamaan ja kokeilemaan poneilla ajoa! Ponit mahdollistaa yhteistyökumppanimme Kouvolan Ravirata ja Raviliiga KooKoo.

KooKoon Raviliiga -hevosen ohjastaja Marko Heikari myös tavattavissa ennen ottelua ponien luona ja ottelun aikana Raviliigan omalla pisteellä. Pisteeltä hankit myös oman osuutesi KooKoon Raviliiga-hevosesta Fruttifero Lucasta!

Leikkipaikassa kasvomaalauksia, ilmapalloja & piirustuskilpailu

KooKoon leikkipaikka toiminnassa Lumon Areenan toisessa kerroksessa koko ottelun ajan! Käynti Leikkipaikkaan pääaulan kautta.

Leikkipaikasta saatavilla kasvomaalauksia ja KooKoo-ilmapalloja!

Leikkipaikassa käynnissä myös KooKoo-aiheinen piirustuskilpailu koko ottelun ajan.

Haasta Kuudes Kenttäpelaaja pöytälätkässä

KooKoon kannattajaryhmä Kuudes Kenttäpelaaja haastaa katsojia pöytälätkässä – Tai sinä voit haastaa heidät! Pöytälätkäpiste löytyy Kuudennen kenttäpelaajan oman pisteen vierestä ottelun aikana.

Kuudennen kenttäpelaajan pisteellä voit ilmoittautua myös seuraavalle kannattajamatkalle Lahteen 11.1.2020! Lähtö Kouvolasta klo 15.30 ja hinta 20€ / 30€. Voit ilmoittautua matkalle myös TÄSTÄ.

Juniorisaattajat

KooKoon perhepelissä tuomarit ja molempien joukkueiden avauskentän pelaajat tuttuun tapaan jäälle saattavat KooKoon omat juniorit! Tällä kertaa kunnian jäällä saavat KooKoon F-10-juniorit.

Happy hour

Happy hour -tunnin aikana klo 16.00–17.00 hanajuomia edullisesti Ratabaarissa, Parviravintolassa ja Sporttivartissa!

Koko ohjelma:

Klo 15.00–15.45 Yleisöluistelu
Klo 16.00 Ovet & lipunmyynti avataan
Klo 16.00–17.00 Poneja pääovilla
Klo 17.00 Ottelu alkaa: Ottelun aikana ohjelmaa hallissa

Ja ottelussa mukana menossa tottakai myös KooKoon oma maskotti Topi Tiikeri! KooKoo & Topi Tiikeri toivottavat perheet lämpimästi tervetulleiksi perhepeliin!