Test

Pelicans vei viimeisen vieraissa pelatun preseason-ottelun

19.8.2021

19.08.2021 22:14

Pelicans vei viimeisen vieraissa pelatun preseason-ottelun

KooKoo hävisi kirvelevästi Pelicansille torstaina Lahdessa voittomaalikilpailussa 2–1 (0–0, 0–0, 1–1, 0–0, 1–0).

KooKoo matkasi torstaina Lahteen kauden viimeiseen vieraissa pelattavaan preseason-otteluun, jossa isäntänä hääri Pelicans.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää oli todella tasaisia ja molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä, mutta siitäkään huolimatta maaleja ei ennen kolmatta erää nähty.

Kolmannen erän puolivälin jälkeen nähtiin illan ensimmäinen osuma, kun lahtelaisten Mikko Kokkonen unohdettiin takatolpalle yksin ja mikkeliläislähtöinen puolustaja pääsi viimeistelemään isäntien avausmaalin. Pelicans jatkoi momentumiaan myös pari hyökkäystä maalin jälkeen, mutta KooKoo sai kerättyä itsensä kokoon ja ottelu tasaantui uudelleen loppua kohden.

KooKoon pääluotsi Olli Salo otti aikalisän ajassa 56.45, jonka jälkeen kouvolalaiset yrittivät tasoitusta ilman maalivahtia. Ajassa 57.43 Pelicansin maaliverkko heilui, kun KooKoon Kasperi Ojantakanen viimeisteli Petteri Nikkilän ja Joose Antosen esityöstä vieraiden tasoituksen.

Varsinaisella peliajalla ei enempää osumia nähty, joten paremmuutta haettiin ensin jatkoajalla ja kun sekään ei tuottanut tulosta 3vs3-pelillä, voittaja ratkottiin voittomaalikilpailussa.

KooKoon kaksi laukojaa ei onnistunut, mutta Pelicansilta puolestaan onnistuivat sekä Leevi Tukiainen että Aatu Jämsen, tarkoitti tulos sitä, että KooKoon viimeinen vieraissa pelattava Liiga-kauteen valmistava ottelu päättyi voittomaalitappioon lukemin 2–1.

KooKoon preseason-kausi jatkuu heti perjantaina kotiyleisön edessä, kun lumon areenalle saapuu vieraaksi HPK. ottelu alkaa klo 19.00. Osta liput tästä!

Maalit:

1. erä

Ei maaleja.

2. erä

Ei maaleja.

3. erä

1–0 Mikko Kokkonen (Antti Tyrväinen, Jiri Smejkal)

1–1 IM Kasperi Ojantakanen (Petteri Nikkilä, Joose Antonen)

JA

Ei maaleja.

VL

2–1 VL Leevi Tukiainen

Torjunnat:

Pelicans Emil Larmi 5+8+12+2+0=27

KooKoo Nick Malik 9+5+5+1+0=20