Pelicans-peliin aukeaa uusi VIP-ravintola

26.11.2019

Uutinen | 26.11.2019 11:53

Pelicans-peliin aukeaa uusi VIP-ravintola

Lumon Areenan Grilli-Ravintola Alakulma palvelee ensi viikon perjantaina ennen ottelua VIP-ravintolana.

KooKoonperjantaina 13. joulukuuta pelattava kotiottelu Lahden Pelicansia vastaan on myyty loppuun Orpe-klubin VIP-lippujen ja Lumon Areenan aitioiden osalta.

Kovan kysynnän vuoksi Lumon Areenalle aukeaa Pelicans-otteluun toinenkin VIP-ravintola Grilli-Ravintola Alakulmaan. Alakulma on jäähallin entinen luentosali ja entinen VMP-klubi.

– Hieno juttu, että VIP-palvelumme kiinnostavat tähän tapaan. Joulukuun muihin peleihin on vielä jonkin verran tilaa, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Alakulmassa tarjoillaan ennen ottelua monipuolinen lämmin ruoka seisovasta pöydästä ja baaritiski palvelee asiakkaita.

– Uudistettuun Alakulmaan saadaan rakennettua lähes Orpe-klubin tasoinen VIP-kokemus. Ainoa ero on sijainnissa.

Alakulman VIP-lippujen hinta on á 69 euroa (+alv).

Alakulma on myös tiistain 3.12.2019 KooKoo–JYP-ottelussa pelin alkuun asti yksityistilaisuuskäytössä. Alakulma palvellee taas erätauoilla normaalissa muodossaan.

Erätauoilla normaalimuodossa

Alakulma aukeaa normaaliin ravontolakäyttöönsä ensimmäisen erän aikana ja palvelee molemmilla erätauoilla nälkäistä lätkäkansaa. Alakulman valikoimista löydät kuusi erilaista ruoka-annosta:

Ranskalaiset 4 euroa
Makkaraperunat 6 euroa
Kanakori 6 euroa
Lihapullakori 6 euroa
Nachopeti jauhelihalla 10 euroa
Herkkukori 10 euroa

Nachopedissä on rapeita nacholastuja, maukasta jauhelihakastiketta ja kasvistikkuja. Herkkukori puolestaan sisältää veneperunoita, sipulirenkaita, jalapenopopperseja, chicken kicksejä sekä kasvistikkuja.