Pelicans lensi ehjänä turbiinin läpi

21.11.2020

21.11.2020 21:09

Pelicans lensi ehjänä turbiinin läpiKooKoo taistel ja olisi voinut ansaita enemmänkin, kuin nolla pistettä. Kuva:

Pelicans haki Kouvolasta KooKoon päänahan maalein 2–3 (1–1, 0–0, 1–2).

KooKoo ja Pelicans kohtasivat kolmannen kerran kuluvalla kaudella lauantaina Lumon Areenalla. Ottelua seurasi KooKoon kauden ennätysyleisö, 2221 katsojaa.

KooKoo oli ensimmäisessä erässä todella vahva ja loi paikkoja ylivoimalla. Illan avausosuman viimeisteli isäntien kolmannen ylivoiman aikana Arttu Pelli maalin kulmalta, joka laittoi päätypleksistä kimmonneen pelivälineen Pelicansin maaliin. Syöttöpisteet maaliin Joonas Odenille ja Trevor Mingoialle.

KooKoon vahvasta pelaamisesta huolimatta Pelicans pääsi tasoittamaan ottelun 1–1:een niin ikään ylivoimalla, kun Rudolf Cerveny iski kiekon Victor Brattströmin taakse.

Toinen erä ottelussa oli maaliton, vaikka molemmilla oli omat paikkansa.

Kolmannessa erässä nähtiin molemmilta joukkueilta osumia. Ajassa 44.49 Vilmos Galló vei oranssimustat 2–1-johtoon, mutta heti seuraavassa vaihdossa Pelicansin Casimir Jürgens tasoitti ottelun 2–2:een Miika Roineen syötöstä.

– Tehtiin harmittavia virheitä: maalin jälkeinen vaihto ja siitä tasoihin, sitten myös yksi merkkivirhe, KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas kommentoi lehdistötilaisuudessa.

KooKoo joutui kokemaan kovia vajaa kolme minuuttia ennen ottelun loppua, kun voittomaalin KooKoon verkkoon iski Rudolf Cerveny ja kolme pistettä lähti Pelicansin mukaan maalein 2–3.

– Pelicans teki tänään tehokkaasti paikoista ja me ei taaskaan, mutta 5vs5-pelaamiseen ja pelinhallintaan ja kiekon kontrollointiin pitää olla tyytyväinen. Kyllä se jossakin vaiheessa alkaa tuottamaan tulosta.

– Oltaisiin ansaittu tänään paljon enemmän. 5vs5-peli oli tänään hyvää ja kaikki muu löytyi, paitsi maalinteko, Ahokas tiivisti.

KooKoo huilaa nyt pari päivää ja matkaa keskiviikkona TPS:n vieraaksi Turkuun ja seuraava kotiottelu pelataan viikon päästä lauantaina Lumon Areenalla, kun SaiPa saapuu KooKoon vieraaksi Lumon Areenalle.MAALIT:

1.

1–0 YV Arttu Pelli
(Joonas Oden, Trevor Mingoia)

1–1 YV2 Rudolf Cerveny
(Ryan Lasch, Julius Honka)

2.

Ei maaleja.

3.

2–1 Vilmos Galló
(Ahti Oksanen, Arttu Pelli)

2–2 Casimir Jürgens
(Miika Roine)

2–3 VM Rudolf Cerveny
(Artturi Toivola, Matias Rajaniemi)

TORJUNNAT:

KooKoo
Victor Brattström
3+3+4=10

Pelicans
Jasper Patrikainen 16+9+13=38

KOVIN LAUKAUS:

KooKoo
Martin Berger 135,3 km/h

Pelicans
Waltteri Merelä 140,0 km/h

NOPEIN LUISTELIJA:

KooKoo
Joonas Oden 36,4 km/h

Pelicans
Casimir Jürgens 35,4 km/h

PISIN LUISTELTU MATKA:

KooKoo
Kyle Platzer 4931 m

Pelicans
Julius Honka 5192 mSeuraava kotiottelu: