Pelicans jyräsi päätöserässä

Pelicans jyräsi päätöserässä

15.2.2019

15.02.2019 22:31

Pelicans jyräsi päätöserässä

KooKoo ja Pelicans mittelivät perjantaina tasaisesti kaksi erää, mutta kotijoukkue karkasi kolmannessa.

KooKoon paikallispelien viikonloppu starttasi perjantaina tappiolla Lahdessa. Värikäs ottelu päättyi päätöserän jyräyksen myötä Pelicansin eduksi 9–4 (3–2, 2–1, 5–0).

– Meidän snorkkeli on hörpännyt pahemman kerran, jolloin upottaminen on helppoa, KooKoon päävalmentaja Mikko Heiskanen kommentoi.

– Ei selityksiä tai syitä. Nyt on vain löydettävä keinoja pinnalle pääsemiseksi.

Ottelun avauserässä nähtiin peräti viisi osumaa. Pelicans meni nopeasti Mikko Kousan maalilla 1–0-johtoon, mutta KooKoo tasoitti Toni Suurosen osumalla ja meni ohi Malte Strömwallin maalilla.

Vielä ennen erätaukoa Pelicans iski kaksi maalia Kousan ja Antti Tyrväisen toimesta, joten se pääsi erätauolle 3–2-johdossa. KooKoo-maalilla aloittanut Samu Perhonen ei kyennyt jatkamaan ottelua erätauon jälkeen, joten toiseen erään maalille luisteli nuori Oskari Salminen.

Miikka Pitkänen iski kahden miehen ylivoimalla KooKoon taas tasoihin toisen erän puolivälissä, mutta kotijoukkue kuittasi yhden miehen ylivoimalla vain kahta minuuttia myöhemmin. Erän lopussa kippari Toni Kähkönen tasoitti ottelun kauden 11. maalillaan.

Kahden erän jälkeen oranssipaitojen tilanne näytti hyvältä, mutta peli mureni toisella erätauolla ja Pelicans jyräsi päätöserässä loppulukemat rumiksi.

Pelicans teki viidessä minuutissa kolme maalia ja erän puolivälissä vielä kaksi lisää. Kotijoukkueen yhdeksästä maalista neljä syntyi ylivoimalla.

– Teimme aivan liikaa helppoja virheitä ja henkinen tilamme naksahtaa tällä hetkellä todella helposti poikki. Ja kun se naksahtaa, niin kaikki menee päin syvintä vettä, Heiskanen manasi.

KooKoon viikonloppu jatkuu lauantaina kotiottelulla SaiPaa vastaan.