Paluu Lumon Areenalle – Kokoonpanoon mieluinen lisäys

Paluu Lumon Areenalle – Kokoonpanoon mieluinen lisäys

2.12.2019

02.12.2019 20:55

Paluu Lumon Areenalle – Kokoonpanoon mieluinen lisäys

Puolustaja Arttu Pelli palaa keskiviikkona kokoonpanoon JYPiä vastaan Talvisota-hengessä -pelattavassa Itsenäisyyspäivän teemaottelussa.

KooKoon kausi jatkuu tiistaina kotiyleisön edessä Jyväskylän hurrikaaniryhmää vastaan. Edellisellä viikolla KooKoon tilille kertyi kaksi tappiota, kun vieraskiertueella oranssimustat kärsivät tappiot Sportille (5–4) ja Ilvekselle (4–1). Päättynyt marraskuu ei ollut KooKoolle yhtä pisterikas kuin lokakuu, mutta joulukuu startataankin hyvän kotiyleisön edessä Lumon Areenalla tiistaina.

KooKoo saa tiistaina kokoonpanoonsa mieluisan palaajan, sillä useamman viikon kokoonpanosta sivussa ollut Arttu Pelli palaa luutimaan puolustukseen. Samaan aikaan kokoonpanosta on pois ainakin Martin Berger, sillä Ilves-ottelussa puolustajan kymppitili tuli täyteen ja sen myötä puolustaja huilaa tiistain ottelun.

– Olin pois kokoonpanosta viitisen viikkoa. Joukkueen mukana olen kuitenkin ollut päivittäin, Arttu Pelli kommentoi.

– Pari ensimmäistä viikkoa treenasin pyörällä ja kolme viikkoa ollut jäällä. On ollut kiva päästä ottamaan myös kontaktia parin viime viikon aikana. Olen nyt kunnossa ja kiva palata kokoonpanoon, kun kropassa tuntuu hyvältä.

JYP on hurjassa vedossa, sillä hurrikaaniryhmä pitää Liigassa tällä hetkellä sijaa kolme. Pelli ei kuitenkaan nää JYPin hurjaa virettä esteenä pisteiden saamiselle.

– JYPillä on mennyt hyvin varsinkin viimeaikoina. Sieltä löytyy etenkin yksi kenttä, mitä vastaan pitää olla tarkkana ja hereillä, Pelli veistelee.

JYPin rosterista hyvää kautta pelaavia – ja pistepörssissä onnistuneita – pelaajia on useampia. Liigan koko pistepörssiä johtaa tällä hetkellä Julius Nättinen. Lisäksi listalta löytyy myös Jani Tuppurainen, Jerry Turkulainen ja Jarkko Immonen.

– Nättinen on tosissan muutaman maalin tällä kaudella tehnyt. JYP on sarjan yksi parhaista ja meillä kaksi tappiota alla, joten kelkka pitää saada käännettyä.

– Kotona me ollaan tällä kaudella pelattu hyvin ja siihen uskotaan myös huomenna. Etenkin Tappara-ottelussa oli äärimmäisen hyvä tunnelma ja sytyin itsekin katsomossa, kun yleisöä oli yli 5000.

Syttyykö Pelli tiistaina kaukalossa? Ottelu alkaa Lumon Areenalla klo 18.30 ja ovet avataan klo 17.00. Liput saat helpoiten hankittua Ticketmasterista! Ottelu on myös S-etupeli: Ovelta kaikki istumapaikkaliput 15€ ja seisomapaikkaliput 10€ S-etukortilla.

Ottelu on samalla myös Liigan teemaottelu, jossa tuetaan Sotiemme miehiä ja naisia. Veteraaneja saapuu otteluun KooKoon vieraaksi ja ottelun alussa kuullaan Maamme-laulu Tero Heikarin esittämänä ja avauskiekon pudottaa yksi sotiemme veteraaneista. Kuluvana vuonna Talvisodasta on 80-vuotta ja sen vuoksi Liiga-seurat kunnioittavat veteraaneja kaikilla Liiga-paikkakunnilla teemaotteluiden myötä Talvisota-hengessä. Lumon Areenalla voit osallistua tukemiseen myös lahjoittamalla varoja keräykseen.

Veteraanit otteluun kuljettaa takuuvarmasti Kymenlaakson Taksi.