Oskar Autio KooKoon maalille

16.01.2024

KooKoo vahvistaa maalivahtiosastoaan Oskar Autiolla.

Maalivahti Oskar Autio, 24, saapuu KooKoon oranssimustiin väreihin kuukauden mittaisella sopimuksella, johon sisältyy myös optio koko loppukauden pestistä.

KooKoon maalivahtitandemista Oskari Setänen on sairastuvalla.

– Oskar paikkaa Oskaria, jonka sairausloma jatkuu ainakin viikkoja. Autio on hyvässä pelikunnossa ja valmis liittymään joukkueeseen heti, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Autio on pelannut tällä kaudella pätkäpestillä Turun Palloseurassa kolmessa ottelussa torjuntaprosentilla 90,7%. Edelliset kuusi kautta Autio on pelannut Pohjois-Amerikassa ensin juniori- ja myöhemmin yliopistosarjoissa.

– Olen kuullut KooKoosta paljon hyvää ja täällä on muutama minulle entuudestaan tuttu pelaajakin. Superkiva olla täällä ja hypätä jengiin mukaan, Autio sanoo.

– TPS-pestin jälkeen ykköstavoite oli jatkaa Liigassa ja nyt olen todella innoissani täällä. Toivottavasti voin auttaa joukkuetta voittamaan.

Espoolaislähtöinen veskari liittyi KooKoon vahvuuteen jo tiistaina ja on käytettävissä torstain kotiottelussa JYPiä vastaan. Autio pelaa KooKoossa numerolla 35.