Oranssimustien kauden toinen kohtaaminen tiistaina

Oranssimustien kauden toinen kohtaaminen tiistaina

11.11.2019

11.11.2019 19:16

Oranssimustien kauden toinen kohtaaminen tiistaina

Kausi jatkuu täydellä hyöryllä maaottelutaukoviikon jälkeen.

KooKoon kausi jatkuu taukoviikon jälkeen vauhdikkaasti, sillä oranssimustat pelaavat viiteen päivään kolme ottelua. Tiistaina KooKoo isännöi hallitsevaa Suomen mestaria HPK:ta Lumon Areenalla, keskiviikkona kouvolalaisryhmä matkustaa Lahteen Pelicansin vieraaksi ja viikon päättää kotiottelu lauantaina Ässiä vastaan.

KooKoo kohtaa nyt toisen kerran HPK:n kuluvalla kaudella. Ennen taukoviikkoa mitelty kohtaaminen Hämeenlinnassa päättyi KooKoon murskavoittoon lukemin 1–5. HPK:lla on revanssin paikka, mutta onnistuuko KooKoo olemaan yhtä vakuuttava myös kotiyleisönsä edessä?

KooKoo on sarjassa vain pisteen edellä (sijalla 5.) hämeenlinnalaisryhmää, joka hengittää niskaan sijalta kahdeksan. Tasaisessa sarjassa jokainen piste on elintärkeä, etenkin, kun marras-joulukuun pelit alkavat näyttämään osviittaa kevättä silmällä pitäen.

KooKoon kokoonpanossa nähdään tiistaina uutta väriä, kun maajoukkuetauolla joukkueeseen liittynyt puolustaja Roope Laavainen nähdään kotijoukkueen pelipaidassa.

– Hyvä fiilis, kun pääsee heti pelaamaan tuttuja vastaan. HPK:ssa on paljon hyviä ystäviä, joten ihan hyvä, että heti tulee matsi vanhaa joukkuetta vastaan, puolustaja odottaa jo tiistain kohtaamista ja ensiesiintymistä uuden kotiyleisön edessä.

– Tulin Kouvolaan viime viikolla ja pääsin vetämään jo pari kovaa treeniä KooKoon kanssa. Joukkueessa on tosi hyvä ilmapiiri ja joukkueeseen on ollut helppo tulla mukaan.

– KooKoo ja HPK pelaavat aika samanlaista jääkiekkoa, joten on helppo päästä KooKoon pelitapamaan kiinni, Laavainen täydentää.

Harjoituksissa Laavainen pelasi Kalle Valtolan kanssa samassa pakkiparissa ja on joskus historiassa pelannut häntä vastaan Mestiksessä. Muitakin joukkueen pelaajista Laavainen tunsi ennakkoon.

Halosen Niilon ja Rautasen Juhon kanssa ollaan pelattu samaan aikaan Jokerien junioreissa. Ojantakasen Kasperi on sen sijaan puolituttu, Laavainen luettelee.

KooKoo–HPK tiistaina 12.11. klo 18.30 Lumon Areenalla – Tervetuloa!