Oma pahvifiguuri katsomoon?

14.12.2020

14.12.2020 15:55

Oma pahvifiguuri katsomoon?

KooKoon tyhjille katsoimoille 27. joulukuuta pelattavaan katsomoon on mahdollisuus ostaa katsomofiguuri!

KooKoo palaa toistoimiin Liigan ottelutauolta sunnuntaina 27. joulukuuta. Lumon Areenalle saapuu tällöin Ilves ja ottelu pelataan tyhjille katsomoille.

KooKoo rakentaa klo 17.00 alkavaan otteluun yhdessä pääyhteistyökumppaninsa Granon kanssa pahviset figuurit katsomoihin ja nyt sinulla on mahdollisuus hankkia katsomoon pahvikatsoja omalla kuvallasi, valitsemasi pelaajan tai valmentajan kuvalla tai Topi Tiikerin kuvalla! Pahvifiguurin korkeus on noin 60 cm. *Jos valitsit oman kuvan, sinulla tulee olla käyttöoikeus kuvaan. Jos valitsit oman kuvan, kuvan kasvot sijoitetaan valmiiseen hahmopohjaan, jolla on KooKoon pelipaita.

Yhden pahvifiguurin hinta on 20€ ja voit ostaa figuurin suoraan KooKoon verkkokaupasta!

Pahvifiguurit luovutetaan ostajilleen tammikuussa. Figuurit on noudettavissa tiistaista 5.1.2021 alkaen KooKoon toimistolta. Tuotetta ei postiteta.

Tuote on myynnissä vain rajoitetun ajan keskiviikkoon 16.12. klo 16.00 asti, ole nopea!

KooKoo tarjoaa pahvifiguurit myös yhteistyökumppaneilleen

KooKoo tarjoaa kumppaneilleen kaksi heidän omalla logollaan varustettua figuuria. Kyseiset figuurit istutetaan katsomoon B4 ja riviltä kaksi alkaen.

Mikäli haluat enemmän kuin mainitut kaksi figuuria, on kumppanien mahdollista hankkia niitä lisää omalla logollaan haluamansa määrä. Lisätilaukset suoraan osoitteisiin: paivi.salonen@kookoo.fi tai nita.ahola@kookoo.fi.

Kumppaneiden lisätilauksen voidaan laskuttaa. Esimerkiksi yhteen kokonaiseen penkkiriviin mahtuu 13 pahvifiguuria, jolloin yhden rivin kustannus on 2 + 11 kpl x 20€ = 220€ (sis. alv.)