Olisitko sinä osa KooKoon tarinaa?

21.9.2020

21.09.2020 21:00

Olisitko sinä osa KooKoon tarinaa?

Yksi joukkue, monta tarinaa. KooKoo etsii nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä ihmisiä töihin KooKoon kotiotteluihin. Haluatko sinä olla mukana rakentamassa KooKoon tarinaa?

Liiga-kausi 2020–2021 alkaa lokakuussa, kun KooKoo aloittaa kuudennen kautensa pääsarjassa. Runkosarjan aikana Kouvolassa pelataan 30 kotiottelua, joihin etsimme nyt asiakaspalveluhenkisiä ja työhön tarttuvia työntekijöitä!

Oletko vailla työkokemusta tai haluaisitko hankkia rahaa vaikka urheiluseuralle? Työllistämme ottelutapahtumissamme yli sata ihmistä ja työtehtäviä löytyy järjestyksenvalvonnan, lipunmyynnin, kioskien ja fanishopin asiakaspalvelun, ravintolapalveluiden, VIP-palveluiden ja paikannäyttämisen parista. Hae rohkeasti mukaan – erilaisia tehtäviä löytyy moneen makuun!

TOIVOMME SINULTA:

  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • iloista ja ennakkoluulotonta asennetta
  • ongelmanratkaisukykyä
  • luotettavuutta
  • sitoutumista otteluohjelmaan / työpäiviin

Aiempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse, sillä perehdytämme työntekijät tehtäviin. Anniskelussa työntekijöiden alaikäraja on 18 vuotta, muissa tehtävissä voi toimia myös alle 18-vuotias.

Työt sopivat hyvin lisätyöksi tai opiskelijalle! Työn muoto on tarvittaessa töihin kutsuttava. KooKoo maksaa työntekijöille talkootyökorvauksen. Otathan hakiessasi huomioon KooKoon otteluohjelman. Työt sijoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Katsomme hyödyksi myös esimerkiksi hygienia- ja anniskelupassit, mutta ne eivät ole välttämättömyys.

Tarjoamme myös lyhyitä ja pidempiaikaisia harjoittelumahdollisuuksia nuorille. Hakuaika päättyy 30.9.2020.

LISÄTIETOJA TYÖTEHTÄVISTÄ ANTAVAT:

Karl-Juhan Lindfors
tapahtumapäällikkö
0400 657 667
karl-juhan.lindfors@kookoo.fi

Nita Ahola
yhteisöpäällikkö
040 503 8387
nita.ahola@kookoo.fi