Oletko jo tutustunut playoffs-tukituotteisiin?

19.3.2020

19.03.2020 12:00

Oletko jo tutustunut playoffs-tukituotteisiin?

Kiekkokauden ennenaikainen päättyminen koronaviruksen takia aiheuttaa seuroille taloudellisia vaikeuksia.

KooKoo myy erilaisia playoffs-henkisiä tukituotteita, joilla seura pyrkii kattamaan Liiga-kauden yllättävän nopean päättymisen aiheuttamia tappioita.

– Saimme heti ensimmäisinä päivinä kymmeniä ja jopa satoja tsemppiviestejä, joissa kyseltiin, miten yritykset ja yksityishenkilöt voisivat auttaa seuraa, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa taustoittaa.

– Ihmisten auttamisen halu on ollut upeaa ja liikuttavaakin huomata. Olemme viime viikonlopun aikana kehittäneet erilaisia tukituotteita, joiden myynnillä pyrimme minimoimaan tappioita.

KooKoo oli ensimmäistä kertaa seuran 55-vuotisessa historiassa menossa pääsarjatason playoffseihin. Joukkue oli 59 runkosarjaottelun jälkeen viidentenä voitettuaan 37 ottelua ja kerättyään 110 sarjapistettä.

– Olemme kauden edetessä myös vahvistaneet joukkuetta sillä ajatuksella, että saamme playoffs-peleistä tuloja. Nyt ne jäävät saamatta, kuten myös runkosarjan viimeisen kotiottelun tulot. Taloudellinen takaisku on merkittävä.

Playoffs-tukituotteet ovat myynnissä toistaiseksi. KooKoo-Shopissa on myynnissä ainutlaatuinen keräilykorttisarja, kannatustarroja sekä playoffs-kaulahuiveja, -t-paitoja ja -lakupaketteja.

Keräilykorttisarjoja on kaksi kappaletta, jotka on nimetty pelaamatta jääneiden playoffs-kotiotteluiden pelipäivämäärien mukaisesti: 25.3.2020 ja 28.3.2020. Kortit ovat numeroituja.

Lisäksi Ticketmasterissa on myynnissä kannatuspääsylippuja Liiga-kaudelle 2020–2021. Yksi istumapaikkalippu maksaa 50 euroa ja seisomapaikkalippu 25 euroa. Kannatuspääsylippu oikeuttaa yhden ottelun sisäänpääsyyn joko seisoma- tai istumakatsomoon tulevalla Liiga-kaudella.