Neljä päivää kotiavaukseen – TOP4-uudistukset

10.9.2019

10.09.2019 11:22

Neljä päivää kotiavaukseen – TOP4-uudistukset

Lumon Areenaa on hiottu kesällä entistäkin paremmaksi. Katso neljä suosikkiamme.

Liiga-kausi 2019—2020 starttaa KooKoon osalta tulevana perjantaina vierasottelulla SaiPaa vastaan. Kotiavaus on ohjelmassa heti seuraavana päivänä, lauantaina 14. syyskuuta 2019.

Neljä päivää kotiavaukseen! Tässä neljä kesän parasta kehitysaskelta Lumon Areenalla.

4. B-puolen WC-tilat
Saniteettitilojen riittävyys on ollut koetuksella erityisesti Lumon Areenan musiikkitapahtumissa, mutta ei enää! B-puolen avattavat seisomakatsomot tekivät kesällä tilaa uusille WC-tiloille sekä yhdelle uudelle myyntipisteelle. Aiemmin WC:t ovat sijainneet jäähallin ensimmäisessä kerroksessa, joten uudet WC:t kolmannessa kerroksessa ovat erittäin tervetulleita.

3. Muovittomat mukit ja tarjottimet
KooKoon ja Kotkamillsin kunnianhimoinen tavoite on maailman ensimmäinen muoviton jääkiekko-ottelutapahtuma! Ensimmäisessä vaiheessa Lumon Areenan kahvikupit korvataan täysin muovittomilla, helposti kierrätettävillä ja biohajoavilla kertakäyttökupeilla. Samalla kioskeihin tulee samasta Kotkamillsin kehittämästä kartongista valmistettuja kahvi- ja pullatarjottimia – ne toimivat hienosti myös esimerkiksi nakkimukien ja ketsupin tai sinapin kanssa.

2. Grilli-Ravintola Alakulma
Lihapiirakat, nakit ja makkarat ovat ajattomia klassikoita lätkäpeleissä, mutta 3500 katsojan joukkoon mahtuu myös muunlaisia kulinaristeja. Lumon Areenan ruokatarjonta levenee uudelle kaudelle Grilli-Ravintola Alakulmalla, jonka tarjonnasta löydät muun muassa ranskalaiset, makkaraperunat ja nugettikorit. Muista myös kasvispiirakat, Vihikset, B-puolen Vihis-kioskista. Kerro mitä tuotteita haluaisit Alakulman valikoimaan!

1. Led-taulut
Kesän näkyvimpiä uudistuksia ovat uudet kaukaloa kiertävät led-taulut, jotka elävöittävät ottelutapahtumaa ja tuovat sen kertaheitolla 2020-luvulle. Ottelun aikana tauluilla pyörii KooKoon yhteistyökumppaneiden markkinointiviestintää, mutta esimerkiksi joukkueen tullessa jäälle ja KooKoon tehdessä maalin taulut on valjastettu tunnelman luontiin.