Nämä kuusi pelaajaa jatkavat Kouvolassa myös ensi kaudella!

8.3.2019

Uutinen | 08.03.2019 20:00

Nämä kuusi pelaajaa jatkavat Kouvolassa myös ensi kaudella!

KooKoo julkaisi kuusi jatkosopimusta perjantain kotiottelussaan.

Hyökkääjät Erik Karlsson, Kimi Koivisto, Joonas Oden, Kasperi Ojantakanen, Kim Strömberg ja Toni Suuronen jatkavat KooKoossa myös ensi kaudella. Kuusikon uudet pestit julkaistiin perjantaina KooKoo–Tappara-ottelussa ensin kausikorttilaisille ja toisella erätauolla koko yleisölle.

Julkaistujen jatkosopimusten lisäksi KooKoolla oli jo entuudestaan sopimukset hyökkääjien Anrei Hakulisen, Juha-Pekka Haatajan, Olli Korhosen ja Sami Tammisen kanssa.

– Hyökkäyksen runko on ensi kaudelle hyvin kasassa, mutta se tulee vahvistumaan vielä usealla pelaajalla kevään ja kesän aikana, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoo.

Keväällä Liiga-miehistöön murtautunut Joonas Oden, 19, solmi seuran kanssa kaksivuotisen jatkon. Nuori hyökkääjä on tehnyt kuluvalla kaudella 16 ottelussa tehot 2+5=7.

– Odenin liike antaa hänelle erittäin hyvän pohjan kasvaa tehokkaaksi pelaajaksi jo ensi kaudella. Joonaksella on kaikki potentiaali nousta jo ensi kaudella tärkeään rooliin Liiga-joukkueessa ja ponnistaa nuorten MM-kisoihin.

Myös Toni Suurosen, 23, ja Kimi Koiviston, 26, uudet sopimukset ovat kaksivuotisia. Molemmat siirtyivät Kouvolaan täksi kaudeksi, Suuronen Rauman Lukosta ja Koivisto Lahden Pelicansista. Suuronen on iskenyt tällä kaudella 54 ottelussa tehot 6+6 ja Koivisto 21 pelissä pisteet 5+3.

– Koivisto aloitti kauden erittäin pirteästi ollen joukkueen tehokkaimpia pelaajia. Valitettavasti kolhut ovat sotkeneet miehen kauden, mutta hänellä on eväät nousta kärkihyökkääjien joukkoon. Suuronen puolestaan on joukkueen luottosoturi ja taistelija, jonka arvoa ei mitata tehopisteillä, vaan työllä, taklauksilla ja blokatuilla laukauksilla.

Ruotsalaishyökkääjä Karlsson, 24, on tehnyt kuluvalla kaudella 47 ottelussa 3+17 tehopistettä. Ensimmäistä kauttaan Liigassa pelaavan Ojantakasen, 24, saldo on 46 ottelun jälkeen 3+11 pistettä. Joulukuussa Kouvolaan siirtyneen Kim Strömbergin, 31, lukemat ovat 37 ottelua ja 9+13 pinnaa.

– Strömberg on ansainnut nopeasti itselleen paikan kärkiketjujen keskeltä ja ollut meille iso positiivinen lisä. Hyvän kesäharjoittelun ja jatkuvuuden kautta hänellä on mahdollisuus olla vieläkin parempi ensi kaudella.

– Karlsson tuo meille vaihtoehtoja ylivoimalle ja keskikaistalle. Uskon, että saamme hänestä ensi kaudella vielä enemmän irti, kun mies on nyt sisään ajettu Liigan pelitempoon ja vaatimustasoon. Ojantakasen tulokaskausi on sujunut positiivisesti. Kova työnteko ja määrätietoinen asenne antavat hänelle hyvät lähtökohdat parantaa jatkossa.

Karlssonin, Strömbergin ja Ojantakasen sopimukset ovat yksivuotisia.