Naistenpäivän kunniaksi perjantaina naisille vapaa pääsy!

4.3.2019

Uutinen | 04.03.2019 14:02

Naistenpäivän kunniaksi perjantaina naisille vapaa pääsy!

KooKoo tarjoaa kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi perjantain KooKoo–Tappara-kotiotteluun naisille vapaan pääsyn.

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään kuluvan viikon perjantaina 8. maaliskuuta 2019. Samana päivänä KooKoo isännöi Lumon Areenalla tamperelaista Tapparaa – ja KooKoo tarjoaa otteluun naisille vapaan pääsyn!

– Haluamme toivottaa tempauksella naiset tervetulleiksi katsomoon toteamaan Liiga-kiekon viihdyttävyys omin silmin, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

– Onhan meillä jo nyt kausikorttilaisissakin kiitettävä joukko molempia sukupuolia, mutta edelleen joskus kuulee, että jääkiekko on vain 40–50-vuotiaiden miesten viihdettä. Se ei pidä paikkaansa, vaan kuka tahansa voi viihtyä lätkämatsissa.

Naiset voivat hakea otteluun saapuessaan Lumon Areenan lipunmyyntipisteistä ilmaisen pääsylipun. Lippuja ei jaeta ennakkoon, vaan ainoastaan ennen ottelua Lumon Areenalta.

Kansainvälistä naistenpäivää on vietetty 1900-luvun alkupuolelta lähtien.

Jääkiekon naisten MM-kilpailut pelataan tänä keväänä Suomessa! Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen ja voit voittaa kaksi päivälippupakettia Espoossa pelattavaan MM-turnaukseen. Osallistumisaikaa sunnuntaihin 10.3.2019 asti.

Perjantain KooKoo–Tappara-ottelussa toisen erätauon laukaisukilpailun ja Orpe-klubin maalintekijäveikkauksen voittajat palkitaan samanlaisilla kahden päivälipun paketeilla.

Osallistu lippuarvontaan! Kilpailu on päättynyt. Kiitos osallistumisestasi.