Mustaoranssi-peli tulee taas – tammikuu alkaa ilmaisottelulla! ​​​​​​​

27.12.2018

27.12.2018 18:01

Mustaoranssi-peli tulee taas – tammikuu alkaa ilmaisottelulla! ​​​​​​​

KooKoon 61 yhteistyökumppania tarjoavat yleisölle ilmaisen Liiga-ottelun, joka on samalla Kouvola-juhlapeli.

KooKoo isännöi Rauman Lukkoa lauantaina 5. tammikuuta yleisölle ilmaisessa Mustaoranssi-pelissä. Perinteinen Mustaoranssi-ilmaisottelu järjestetään Lumon Areenalla jo seitsemättä kertaa.

– Taas kerran iso kiitos tulevasta tapahtumasta menee yhteistyökumppaneidemme suuntaan, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kiittelee.

– Mustaoranssi-peli kiinnostaa vuodesta toiseen sekä yrityksiä että katsojia. On kerrassaan hienoa, että saamme joka vuosi järjestettyä kymenlaaksolaisille tällaisen ilmaistapahtuman.

Yleisölle jaetaan otteluun ilmaisia seisomapaikkalippuja etukäteen neljässä lipunjakopisteessä. Huomaathan, että lippuja ei jaeta ennakkoon KooKoon toimistolta.

Jakopisteinä toimivat Kouvolan Prisma, Salpa apteekki, Risto Peltolan leipomo sekä Leipomo Koppanen. Lippujako alkaa keskiviikkona 2.1.2019 kello 9.

Pääsylippuja jaetaan myös ennen ottelua Lumon Areenan pääsisäänkäynnillä kello 15.30 alkaen. Myös sisäänkäynti alkaa kello 15.30 ja pelin alkamiseen asti Lumon Areenalla vietetään Happy Houria. Ottelu alkaa kello 17.

– Ovelle jätetään sekä seisoma- että istumapaikkalippuja, toimitusjohtaja Välimaa sanoo.

​​​​​​​KooKoon kausikortit toimivat ottelussa normaalisti.

Pitkämatkalaiset voivat varata itselleen pääsylipun sähköpostitse KooKoon toimistolta (office@kookoo.fi). Varatut liput tulee noutaa pelipäivänä viimeistään kello 16, jolloin noutamattomat liput palautuvat yleiseen jakoon.

Mustaoranssi-peli on samalla myös nykyisen Kouvolan kaupungin 10-vuotisjuhlaottelu! KooKoo pelaa ottelun erikoispelipaidoilla, joita korostaa iso Kouvolan vaakuna ja oranssi väri on korvattu kullalla.

– Erikoispelipaita on kunnianosoitus kotikaupungillemme.

Musta-kultaiset erikoispelipaidat huutokaupataan heti ottelun jälkeen Ratabaarissa.

KooKoon tämän kauden paras yleisömäärä on 4172. Oranssimustien uuden Liiga-ajan yleisöennätys on tammikuun 2017 Mustaoranssi-pelistä, jossa oli paikalla peräti 5894 katsojaa.