Mustaoranssi-peli pelataan retropaidoilla

27.1.2020

27.01.2020 13:18

Mustaoranssi-peli pelataan retropaidoilla

KooKoo esiintyy lauantain ilmaisottelussa erikoispelipaidoissa, jotka huutokaupataan heti ottelun jälkeen.

KooKoo ja sen 66 yhteistyökumppania tarjoavat tulevana lauantaina 1. helmikuuta yleisölle ilmaisen Mustaoranssi-pelin. Jo kahdeksannen kerran järjestettävässä karnevaalissa kohtaavat tällä kertaa KooKoo ja Mikkelin Jukurit.

Kotijoukkue pelaa Mustaoranssi-pelin erikoispelipaidoilla, jotka mukailevat KooKoon seurahistorian toista pelipaitaa 1960- ja 1970-lukujen taitteesta.

Pelipaidan pääväri on oranssi ja sekä hihoissa että helmassa on kaksi valkoista ja yksi musta raita. Logokin on vanha: brodeerattu KooKoo-teksti kulkee viistosti oikeasta yläkulmasta vasempaan alakulmaan.

Mustaoranssi-pelissä käytetyt ja myös peliä varten valmistetut, mutta käyttämättä jääneet pelipaidat huutokaupataan heti ottelun jälkeen Lumon Areenan Ratabaarissa.

Koko joukkue on ottelun jälkeen Meet & Greet -tapahtumassa B-katsomon takana olevalla juoksusuoralla. Pelaajat tulevat yksi kerrallaan avustamaan oman pelipaitansa huutokaupassa, eli huutokaupan voittaja saa halutessaan yhteiskuvan ja nimikirjoituksen paidan edelliseltä haltijalta!

Pelipaitojen lähtöhinta on 150 euroa ja minimikorotus on 10 euroa. Paidan mukana saa aitoustodistuksen.

Erikoispelipaidan T-paitajäljitelmä on jo nyt myynnissä verkkokauppa KooKoo-Shopissa! T-paitaa on valmistettu rajoitettu 100 kappaleen erä ja paitojen hinta on 25 euroa. T-paidan voi hankkia siis ennakkoon verkkokaupasta (postituksella tai noudolla*) tai lauantaina KooKoon Fanishopista Lumon Areenalta.

*Noudettavat tilaukset on noudettavissa lauantain ottelusta.