Musta perjantai Hakametsässä

28.11.2019

28.11.2019 17:48

Musta perjantai HakametsässäKooKoo ja Ilves kohtasivat lokakuussa Kouvolassa.

KooKoo vierailee perjantaina Tampereen Ilveksen kotiluolassa.

KooKoon joukkueen Black Friday sujuu tositoimissa Tampereella. KooKoo vierailee viikon toisessa vierasottelussa Ilveksen kotijäällä.

– Me molemmat pelaamme vauhdikasta lätkää, jossa tapahtuu paljon. Ainakin sen puolesta on uskon, että yleisölle tulee viihtyisä peli, arvioi KooKoon maalivahti Niilo Halonen.

Oranssimustien viikko alkoi tapahtumarikkaalla vierasottelulla Vaasan Sportia vastaan. KooKoo johti ottelua kolmesti kahdella maalilla, mutta kotijoukkue punnersi lopussa rinnalle ja 5–4-voittoon.

KooKoon työmyyrä Toni Kähkönen iski uransa neljännen hattutempun, mutta sarjapisteitä ei kertynyt.

– Sport tuli kovaa päälle ja me emme saaneet toteutettua niitä asioita, joita halusimme. Oma pelinikään ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, Halonen arvioi.

Joukkue viettää koko viikon tien päällä. Sport-pelin jälkeen joukkue jäi Vaasaan hotelliin yöksi ja treenasi vielä keskiviikkona Kuparisaaressa.

– Lähdimme treenien jälkeen ajelemaan kohti Tamperetta. Siellä sitten varusteet hallille ja hotelille. Ilta on aikalailla vapaa, eli kukin tekee mitä parhaaksi näkee. Perjantaina on sitten aamujäät ja normaali valmistautuminen peliin.

KooKoo kohtaa Ilveksen toista kertaa tällä kaudella. Lokakuun puolivälissä Lumon Areenalla juhlittiin kolmen pisteen kotivoittoa 2–1-lukemin. KooKoo on jäänyt marraskuun kahdeksassa ottelussa pisteittä vain kahdesti.

Sarjataulukossa KooKoo ja Ilves ovat toisistaan vain kahden pisteen päässä. Ilves on sarjassa neljäntenä kerättyään 41 pistettä ja KooKoo hengittää niskaan seitsemännellä sijalla 39 pisteellään.

Seuraava kotiottelu:Tervetuloa Lumon Areenalle!