Mikko Pulkkinen Liigan toimitusjohtajaksi

3.5.2023

Mikko Pulkkinen Liigan toimitusjohtajaksi

KooKoo Hockey Oy:n puheenjohtaja Mikko Pulkkinen aloittaa Jääkiekon SM-liiga Oy:n toimitusjohtajana.

KooKoon puheenjohtajana vuodesta 2018 toiminut Mikko Pulkkinen on valittu Jääkiekon SM-liiga Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Pulkkinen aloittaa uudessa tehtävässään virallisesti maanantaina 8. toukokuuta.

– Olen erittäin innoissani tulevasta uudesta tehtävästäni Liigan toimitusjohtajana. Suhtaudun urheiluun ja erityisesti jääkiekkoon intohimoisesti ja täydellä sydämellä. Olen hyvin kiitollinen, että saan tehdä tätä jatkossa päätoimekseni, Mikko Pulkkinen kommentoi.

Pulkkinen on toiminut KooKoon hallituksessa vuodesta 2015 ja puheenjohtajana vuodesta 2018 alkaen. Jääkiekon SM-liiga Oy:n hallituksessa Pulkkinen on istunut vuodesta 2019.

Työelämässä Pulkkinen on työskennellyt aiemmin Microsoftilla useissa eri johtotehtävissä sekä viimeksi TietoEvry Connect Finlandin maajohtajana.

Pulkkinen jättää KooKoo Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtajuuden seuraavassa yhtiökokouksessa.

– Tulevassa uudessa tehtävässäni keskityn täysipainoisesti johtamaan ja kehittämään Liigaa yhdessä kaikkien seurojen ja muiden sidosryhmien kanssa. Olen ollut aitiopaikalla KooKoon hallituksen puheenjohtajana viemässä seuraa eteenpäin viimeiset vuodet ja kiitollisin mielin jätän seurajohtajan paikan tulevalle seuraajalleni.