Martin Berger joutuu päättämään uransa

30.8.2021

30.08.2021 15:01

Martin Berger joutuu päättämään uransa

KooKoo-puolustajan ura päättyy 24-vuotiaana lääkärin määräyksestä.

Oranssimustissa kolme kautta pelannut puolustaja on saanut lääkäriltä ikäviä uutisia. 24-vuotiaan turkulaislähtöisen ura päättyy äkillisesti edenneen sydänsairauden johdosta, mikä tulee myös vaatimaan leikkausta.

– Tietysti jää harmittamaan, kun ura jääkiekkoilijana päättyi näinkin aikaisin. Olisin vielä nauttinut pelaamisesta, mutta nyt tilanne on niin vakava, että mahdollisuutta pelaamiseen ei enää ole. Haluan kiittää perhettä, ystäviä, pelaajia, seuroja ja kannattajia kaikista näistä vuosista ja saamastani tuesta, Martin Berger kommentoi.

Puolustaja saapui Kouvolaan kaudella 2017–2018 ja pelasi lainalla kolme ottelua, minkä jälkeen ura on jatkunut oranssimustissa kolmen kauden ajan. Bergeristä on tullut näiden vuosien aikana kannattajia viihdyttävä pelaaja, jolta ei ole tunnetta kaukalossa puuttunut. Berger ehti kantamaan KooKoo-paitaa yhteensä 112 runkosarjaottelussa ja kahdessa playoffs-ottelussa.

– Tämä on valtava pettymys kaikille meille ja olemme todella pahoillamme pelaajan puolesta. Berger on ollut iso osa joukkuetta ja koko yksijoukkue -yhteisöä, johon hän tulee jättämään ison aukon, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

– Tärkeintä on kuitenkin se, että pelaaja pystyisi elämään mahdollisimman normaalia elämää myös jatkossa ja autamme ja tuemme Martinia myös jääkiekkoilijan uran päättymisen jälkeen.

#Yksijoukkue