Marko Rairama valittiin Kymi-Saimaan alueen kauden 2022–2023 parhaaksi juniori-/nuortenvalmentajaksi

19.5.2023

Marko Rairama valittiin Kymi-Saimaan alueen kauden 2022–2023 parhaaksi juniori-/nuortenvalmentajaksiKooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen ojensi palkinnon ja kukat U20-joukkueen päävalmentaja Marko Rairamalle.

KooKoo U20-joukkueen päävalmentaja Marko Rairama on valittu Kymi-Saimaan alueen parhaaksi juniori-/nuortenvalmentajaksi kaudelta 2022–2023.

Kaudelle 2022–2023 KooKoo U20-joukkueen päävalmentajaksi siirtyi hämeenlinnalaislähtöinen päävalmentaja Marko Rairama. Päävalmentajan matka Kouvolassa alkoi positiivisesti ja hän johdatti KooKoo U20-joukkueen historialliseen pudotuspelipaikkaan sekä runkosarjan viidenneksi.

Rairaman kahden vuoden jatkosopimus julkaistiin tämän vuoden helmikuussa, jonka myötä päävalmentajan ensimmäisen vuoden jälkeiset optiovuodet käytettiin.

– Kaiken kaikkiaan ihan onnistunut kausi koko porukalta. Meillä oli hyvä valmennustiimi ja ennen kaikkea todella hyvät pelaajat. Myös yhtenäisyys oli joukkueemme suuri vahvuus. Iso kiitos kuuluu myös viimekauden toimihenkilöille, joka teki suuren työn taustalla ja helpotti meidän arkeamme. Harmittaa vieläkin, että kausi päättyi meidän osiltamme niin aikaisin, Rairama niputtaa viimekautta.

– Lisäksi täytyy jälleen nostaa esiin myös seuralta saatu tuki. Seuran sisällä on hyvä yhteistyö ja hommat toimivat ongelmitta eri suuntiin.

Palkinnon luovutti Rairamalle 17.toukokuuta KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

– Olen kiitollinen palkinnosta ja jo aikaisemmin mainittujen hyvän valmennustiimin, pelaajien sekä toimihenkilöiden tuki olivat avainasemassa tämän palkinnon saamisessa. Toki nämä henkilökohtaiset palkinnot vaihtaisin mieluummin joukkueen menestymiseen.