Maajoukkue kutsuu Odenia, Seppälää, Salmelaa ja Korkalaista

Maajoukkue kutsuu Odenia, Seppälää, Salmelaa ja Korkalaista

19.6.2019

19.06.2019 09:48

Maajoukkue kutsuu Odenia, Seppälää, Salmelaa ja KorkalaistaPeetro Seppälä sai kutsun alle 20-vuotiaiden maajoukkueen leirille.

KooKoon pelaajia jälleen mukaan nuorten maajoukkueisiin.

KooKoon pelaajistoa on jälleen saanut kutsuja Leijonien nuorten maajoukkueisiin, sillä alle 20-vuotiaiden maajoukkueen testi- ja otteluleirille on kutsuttu hyökkääjä Joonas Oden ja puolustaja Peetro Seppälä. Nuoret Leijonat kokoontuvat Vierumäelle leireilemään 20.–25.7. ja leirin aikana joukkue pelaa maaottelut Sveitsiä ja Tshekkiä vastaan.

Vierumäellä leireilee samaan aikaan myös toinen ryhmä U20-ikäisiä pelaajia, joka on alle 19-vuotiaiden maajoukkue. Tässä ryhmässä KooKoosta on mukana puolustaja Santeri Salmela. Nuorten Leijonien haastajamaajoukkue pelaa leirin aikana harjoitusottelut Tshekin ja Sveitsin U20-joukkueita vastaan ja Suomen U18 -maajoukkuetta vastaan.

Näistä kahdesta ryhmästä valitaan 24 pelaajan joukkue USA:n Plymouthissa pelattavaan kansainväliseen turnaukseen.

Myös alle 18-vuotiaiden maajoukkue testileireilee ja kesäopiskelee heinäkuussa Vierumäellä. Pikkuleijonien mukaan KooKoosta on kutsuttu hyökkääjä Veeti Korkalainen. Leiri pidetään Vierumäellä 22.–30.7.2019. Leirin aikana U18 -joukkue pelaa harjoitusottelun U19-ryhmää vastaan.

Leirin päätteeksi valitaan pelaajat Pikkuleijonien elokuiseen Hlinka Gretzky -turnaukseen. Turnaus pelataan Tshekissä ja Slovakiassa ja Suomen lisäksi mukana alle 18-vuotiaiden maajoukkueista ovat Ruotsi, Sveitsi, USA, Venäjä ja Kanada.

Kaikki leireille kutsutut pelaajat löydät alla olevista listoista:

Alle 20-vuotiaiden maajoukkue – Nuoret Leijonat

Alle 19-vuotiaiden maajoukkue – Nuoret Leijonat

Alle 18-vuotiaiden maajoukkue – Pikkuleijonat