Lumon Areenalle lisää WC-tiloja ja yksi myyntipiste

Lumon Areenalle lisää WC-tiloja ja yksi myyntipiste

15.5.2019

15.05.2019 14:46

Lumon Areenalle lisää WC-tiloja ja yksi myyntipisteLumon Areenalla tehdään kesällä muutostöitä.

B-puolen seisomakatsomo poistuu uudistusten tieltä.

Lumon Areena saa kesän aikana sisäänsä lisää kauan kaivattuja WC-tiloja. Uudet vessat ja yksi uusi myyntipiste tulevat B-puolen istumakatsomon taakse nykyisen avattavan seisomakatsomon paikalle.

– WC-tilojen riittävyys on ollut hallimme ikuisuusongelma. Se on näkynyt paitsi kotipeleissämme, niin myös muissa Lumon Areenan tapahtumissa kuten KooKoo LIVE!:ssä, joka järjestetään taas tänäkin vuonna, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Seisomakatsomon paikalle tulee naisten ja miesten WC-tiloja sekä yksi myyntipiste. Samalla A-sisäänkäynnin luona olevan miesten vessan viereen laajenee uusi inva-/perhe-WC.

– Olemme olleet 1980-luvulla sen suhteen, että esimerkiksi vaipanvaihtoon ei ole ollut fiksua tilaa. Olemme jo aiemmin kehittäneet lapsiperheiden palvelujamme esimerkiksi Topi Tiikerillä ja yhteistyössä MLL:n kanssa Leikkilällä. Hienoa, että nyt saamme myös tämän asian kuntoon.

Areenan katsojakapasiteetti tulee pienenemään, kun avattava seisomakatsomo poistuu. Uusi kapasiteetti tulee olemaan 5950 katsojaa.

Lumon Areena on rakennettu vuonna 1982.

– Uusia jäähalleja on tulossa Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään ja käsitykseni mukaan neuvottelut jatkuvat Lappeenrannan, Turun ja Hämeenlinnan osalta. Sen lisäksi mittavia remontteja tehdään Vaasassa sekä Oulussa ja tehtiin jo Kuopiossa sekä Porissa.

– Meidän täytyy pysyä tässä kyydissä mukana, eli Lumon Areenaa pitää pystyä kehittämään myös edelleen ja sitä kautta vastaamaan nykypäivän palvelutarpeeseen.