Lumon Areena on jatkossakin Lumon Areena! ​​​​​​​

2.3.2020

02.03.2020 09:00

Lumon Areena on jatkossakin Lumon Areena! ​​​​​​​

Kouvolan jäähalli tunnetaan Lumon Areenana ainakin kevääseen 2023 asti.

KooKoo ja kouvolalainen Lumon Oy jatkoivat pääyhteistyösopimustaan kolmella lisäkaudella.

– Olemme pelanneet jo viisi kautta Lumon Areenalla ja nimi on vakiintunut hienosti puhekieleenkin. Kolme lisävuotta ovat meille erittäin tervetulleita, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa iloitsee.

– Pitkä jatkosopimus antaa meille selkärankaa päivittäiseen tekemiseen ja seuran kehittämiseen. Olemme ylpeitä, että kansainvälisestikin tunnettu ja menestynyt yritys haluaa jatkaa kanssamme pitkällä sopimuksella.

Kouvolan jäähalli nimettiin Lumon Areenaksi KooKoon noustua Liigaan kaudelle 2015–2016. Vuonna 1982 valmistunut jäähalli on yksi Kouvolan keskustan ja koko kaupungin maamerkeistä.

Lumon on parvekejulkisiivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni, jonka kotipaikka on Kouvola. Lumonilla on tytäryhtiöitä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Venäjällä, Espanjassa, Saksassa, Sveitsissä ja Kanadassa.

KooKoo tekee yhteistyötä kaikkiaan noin 650 yrityksen kanssa.

– Yhteistyökumppanit ja yritysverkostolaiset ovat sitoutuneet kymenlaaksolaiseen jääkiekkoon kiitettävästi. Heidän avullaan pystymme edelleen kehittämään toimintaamme ja jatkamaan kasvamista keskikokoiseksi Liiga-seuraksi, Välimaa päättää.

Seuraava kotiottelu: