KooKoo-Lounas
Paikka: Lumon Areena, Orpe-klubi
(Topinkuja 1, 45100 Kouvola, 4. krs., käynti A-alaovesta)
Aika: Arkisin klo 10.30–14.00
Hinta: 13€ / kausikortilla 11€ / keittolounas 11€ / eläkeläiset ja opiskelijat 11€ /
lapset 3–11 vuotta 1 euro per ikävuosi / take-away 14€ per kg
Maksutavat: maksukortit & lounassetelit
MAANANTAI 2.6.2025
- Lohikeitto (L, G)
- Kinkku-metukkakiusaus (L, G)
- Ministerinleike (L)
- Sweet-chilibroileri (L, G)
TIISTAI 3.6.2025
- Savuliha-kaalikeitto (L, G)
- Makaronilaatikko (L)
- Nakkistroganoff (L)
- Sitruunabroileri (L, G)
KESKIVIIKKO 4.6.2025
- Siskon makkarakeitto (L, G)
- Lihamureke (L)
- Porsaanlihapata (L, G)
- Paistettu kala (L)
TORSTAI 5.6.2025
- Hernekeitto (L, G)
- Kaalilaatikko (L, G)
- Lihapullat (L)
- Paholaisen broileri (L, G)
PERJANTAI 6.6.2025
- Savuporokeitto (L, G)
- Makkarapihvit (L, G)
- Broileria punaviinissä (L, G)
- Porsaan leike (L)
VL = Vähälaktoosinen
L = Laktoositon
M = Maidoton
G = Gluteeniton
Muissa ruoka-aineallergioissa tai erityisruokavalioissa otathan yhteyttä keittiöhenkilökuntaan.
Katso Oiva-raporttimme täältä!
Ravintola Höyry
Paikka: Kauppakeskus Veturi, 2. kerros (Tervasharjunkatu 1, 45120 Kouvola)
Maksutavat: maksukortit & lounassetelit & käteinen
Noutopöytä arkisin: Klo 10.30–14.30
Hinta: Aikuiset 13€ / KooKoon kausikorttilaiset 11€/ keitto ja salaatti 11€ / eläkeläiset 11€ (klo 12.00 alkaen) / opiskelijat 11€, lapset 3–11 vuotta 1€ per ikävuosi / alle 3-vuotaat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.
Noutopöytä lauantaisin: Klo 10.30–15.00
Noutopöytä sunnuntaisin: Klo 12.00–16.00
Hinta: Aikuiset 16€ / KooKoon kausikorttilaiset 14€ / keitto ja salaatti 14€ / eläkeläiset ja opiskelijat 14€ / lapset 3–11 vuotta 1€ per ikävuosi / alle 3-vuotaat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.
MAANANTAI 2.6.2025
- Savuporo-riistakeitto (L, G)
- Makkarapannu (L, G)
- Lihamureketta, paholaisen kastike (L)
- Sweet chili broileri (L, G)
TIISTAI 3.6.2025
- Broileri-kookoskeitto (M,G)
- Makkaraperunat ”kaikilla mausteilla” (M,G)
- Karjalanpaisti (M,G)
- Kaalikääryleet (M,G), puolukkaa (M,G)
KESKIVIIKKO 4.6.2025
- Borssia ja smetanaa (L,G)
- Bolognesekastiketta (M,G) Spagettia (M)
- Kasslerpaistia, sinappikastike (L,G)
- Kana-pekonipataa (L,G)
TORSTAI 5.6.2025
- Hernekeitto (M,G)
- Paistettua kalaa, tillikastike (L,G)
- Perinteinen nakkikastike (L)
- Barbequebroileri (M,G)
PERJANTAI 6.6.2025
- Lohikeitto (L, G)
- Porsaanleike (M)
- Parmesan-pippurimajoneesi (L,G)
- Mango-aurabroileria (L,G)
- Nduja-salamipasta (L)
LAUANTAI 7.6.2025
- Kasvissosekeitto (L,G)
- Ylikypsää possua, bearnaisekastike (L,G)
- Höyryn kanaleike, dippikastikkeita (L,G)
- Jauhelihapihvejä, karamellisoitua sipulia (M,G)
- Muussi (L,G)
- Överiranut (L,G)
- Juusto-kermaperunat (L,G)
- Paahdetut punajuuret (M,G)
- Kasvispihvejä keittiöstä (L,G)
- Pullakahvit (L)
SUNNUNTAI 8.6.2025
- Peruna-purjososekeitto (L,G)
- Höyryn lohimurekepihvit, tillikastike (L,G)
- Possunsisäfilettä, jallu-pippurisoosi (L,G)
- Broilerinfileitä, aurajuustokastike (L,G)
- Tilliperunoita (L,G)
- Sitruunarisottoa (L,G)
- Perunamuussi (L,G)
- Kasvislisuke (M,G)
- Kasvispihvejä keittiöstä (L,G)
- Hedelmärahkaa (L,G)
VL = Vähälaktoosinen
L = Laktoositon
M = Maidoton
G = Gluteeniton
Muissa ruoka-aineallergioissa tai erityisruokavalioissa otathan yhteyttä keittiöhenkilökuntaan.