KooKoo-Lounas
Paikka: Lumon Areena, Orpe-klubi
(Topinkuja 1, 45100 Kouvola, 4. krs., käynti A-alaovesta)
Aika: Arkisin klo 10.30–14.00
Hinta: 13€ / kausikortilla 11€ / keittolounas 11€ / eläkeläiset ja opiskelijat 11€ /
lapset 3–11 vuotta 1 euro per ikävuosi / take-away 14€ per kg
Maksutavat: maksukortit & lounassetelit
MAANANTAI 7.4.2025
- Lohikeitto (L, G)
- Makkarapannu (L, G)
- Jauhelihapihvit sipuli-kermakastikkeella (L)
- Aurabroileri (L, G)
TIISTAI 8.4.2025
- Nakkikeitto (L, G)
- Jauheliha-perunalaatikko (L, G)
- Bearnaisebroileri (L, G)
- Palapaisti (L)
KESKIVIIKKO 9.4.2025
- Pinaattikeitto (L, G)
- Makkarastroganoff (L)
- Lasagne (L)
- Sweet-chilibroileri (L, G)
TORSTAI 10.4.2025
- Hernekeitto (L, G)
- Broilerikiusaus (L, G)
- Lihamureke (L)
- Possunlihapata (L)
PERJANTAI 11.4.2025
- Savuporokeitto (L, G)
- Makkarapihvit (L, G)
- Tuliset broilerin nuijat (L, G)
- Porsaan leike pippurikastikkeella (L)
VL = Vähälaktoosinen
L = Laktoositon
M = Maidoton
G = Gluteeniton
Muissa ruoka-aineallergioissa tai erityisruokavalioissa otathan yhteyttä keittiöhenkilökuntaan.
Ravintola Höyry
Paikka: Kauppakeskus Veturi, 2. kerros (Tervasharjunkatu 1, 45120 Kouvola)
Maksutavat: maksukortit & lounassetelit & käteinen
Noutopöytä arkisin: Klo 10.30–14.30
Hinta: Aikuiset 13€ / KooKoon kausikorttilaiset 11€/ keitto ja salaatti 11€ / eläkeläiset 11€ (klo 12.00 alkaen) / opiskelijat 11€, lapset 3–11 vuotta 1€ per ikävuosi / alle 3-vuotaat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.
Noutopöytä lauantaisin: Klo 10.30–15.00
Noutopöytä sunnuntaisin: Klo 12.00–16.00
Hinta: Aikuiset 16€ / KooKoon kausikorttilaiset 14€ / keitto ja salaatti 14€ / eläkeläiset ja opiskelijat 14€ / lapset 3–11 vuotta 1€ per ikävuosi / alle 3-vuotaat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.
MAANANTAI 7.4.2025
- Savuporokeitto (L,G)
- Kermainen currybroileri (L,G)
- Perinteinen nakkikastike (L)
- Kinkku-salamikiusaus (L,G)
- Keitetyt perunat (M,G)
- Riisi (M,G)
- Kasvislisuke (M,G)
TIISTAI 8.4.2025
- Kasvissosekeitto (L,G)
- Höyryn lihapullat, kermakastike (L)
- Metsästäjän broileri (L,G)
- Savulohipasta (L)
- Perunamuussi (L,G)
- Spagetti (M)
- Uunijuurekset (M,G)
KESKIVIIKKO 9.4.2025
- Kana-kookoskeitto (M,G)
- Jauhelihapihvit, paistettu sipuli (M)
- Taco-broileri (L,G)
- Pulled porkkia BBQ (M,G)
- Kermaperunoita (L,G)
- Paistettuja perunoita (M,G)
- Kasvislisuke (M,G)
TORSTAI 10.4.2025
- Hernekeitto (M,G)
- Aurakuorrutettu lenkki (L,G)
- Paholaisen broileri (L,G)
- Uunikalaa Hollandaise (L,G)
- Perunamuussi (L,G)
- Riisi (M,G)
- Kasvislisuke (M,G)
PERJANTAI 11.4.2025
- Kermainen lohikeitto (L,G)
- Porsaanleike (M)
- Aurajuustokastike (L,G)
- Butter chicken (Kanaa voikastikkeessa) (L,G)
- Merimiespihvi (M,G)
- Muusi (L,G)
- Vihannesriisi (M,G)
- Lämpimät kasvikset (M,G)
LAUANTAI 12.4.2025
- Linssi-kurpitsakeitto (L, G, vegan)
- Lyonin broileria (L, G)
- colamarinoitua ylikypsää possua (M, G)
- Burritot jauheliha & kasvistäyttein (L) gluteeniton erikseen keittiöstä
- Pinaatti-vuohenjuustolasagne (L)
- Lohkoperunat (M, G)
- Kermaperunat (L, G)
- Kasvislisuke (M, G)
- Pullakahvit (L)
SUNNUNTAI 13.4
- Peruna-purjososekeitto (L, G, vegan)
- Paneroidut broilerinfileet (M, G)
- Possun grillipihvit (M, G)
- Pannupihvit & karamellisoitu sipuli (L, G)
- Herkkusienimuhennos (L, G)
- Maustevoi (L, G)
- Dippikastikkeita (L, G)
- Sitruunainen parsarisotto (L, G)
- Juusto-kermaperunat (L, G)
- Perunamuusi (L, G)
- Kasvislisuke (M, G)
- Marjarahka (L, G)
VL = Vähälaktoosinen
L = Laktoositon
M = Maidoton
G = Gluteeniton
Muissa ruoka-aineallergioissa tai erityisruokavalioissa otathan yhteyttä keittiöhenkilökuntaan.