KooKoo-Lounas
Paikka: Lumon Areena, Orpe-klubi
(Topinkuja 1, 45100 Kouvola, 4. krs., käynti A-alaovesta)
Aika: Arkisin klo 10.30–14.00
Hinta: 13€ / kausikortilla 11€ / keittolounas 11€ / eläkeläiset ja opiskelijat 11€ /
lapset 3–11 vuotta 1 euro per ikävuosi / take-away 14€ per kg
Maksutavat: maksukortit & lounassetelit
MAANANTAI 17.3.2025
- Lohikeitto (L, G)
- Jauhelihapihvit sienikastikkeella (L)
- Makkarapannu (L, G)
- Pesto-mozzarellabroileri (L, G)
TIISTAI 18.3.2025
- Mummon makkarakeitto (L)
- Kinkku kuorrutetut jauhelihapihvit (L)
- Kaalilaatikko (L, G)
- Neljänjuustonbroileri (L, G)
KESKIVIIKKO 19.3.2025
- Kana-kookoskeitto (L, G)
- Lihamureke (L)
- Lohipasta (L)
- Uunisipulipihvit (L, G)
TORSTAI 20.3.2025
- Hernekeitto (L, G)
- Makaronilaatikko (L)
- Ministerinleike (L)
- Sitruunabroileri (L, G)
PERJANTAI 21.3.2025
- Savuporokeitto (L, G)
- Uunimakkara (L, G)
- Broilerikastike (L, G)
- Porsaan leike (L)
VL = Vähälaktoosinen
L = Laktoositon
M = Maidoton
G = Gluteeniton
Muissa ruoka-aineallergioissa tai erityisruokavalioissa otathan yhteyttä keittiöhenkilökuntaan.
Ravintola Höyry
Paikka: Kauppakeskus Veturi, 2. kerros (Tervasharjunkatu 1, 45120 Kouvola)
Maksutavat: maksukortit & lounassetelit & käteinen
Noutopöytä arkisin: Klo 10.30–14.30
Hinta: Aikuiset 13€ / KooKoon kausikorttilaiset 11€/ keitto ja salaatti 11€ / eläkeläiset 11€ (klo 12.00 alkaen) / opiskelijat 11€, lapset 3–11 vuotta 1€ per ikävuosi / alle 3-vuotaat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.
Noutopöytä lauantaisin: Klo 10.30–15.00
Noutopöytä sunnuntaisin: Klo 12.00–16.00
Hinta: Aikuiset 16€ / KooKoon kausikorttilaiset 14€ / keitto ja salaatti 14€ / eläkeläiset ja opiskelijat 14€ / lapset 3–11 vuotta 1€ per ikävuosi / alle 3-vuotaat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.
MAANANTAI 17.3.2025
- Savuporokeitto (L, G)
- Pannupihvit & pippurikastike (L)
- Broilerinfilettä yrtti-kermakastikkeessa (L, G)
- Perinteinen nakkikastike (L)
TIISTAI 18.3.2025
- Koskenlaskijan jauhelihakeitto (L, G)
- Tomaatti-mozzarellabroileri (L, G)
- Kaali-jauhelihapihvit & Puolukkasurvos (M, G)
- Uunimakkara (L, G)
KESKIVIIKKO 19.3.2025
- Cheddar-parsakaalikeitto (L, G)
- Lihamureke kinkkukastikkeella (L)
- Sitruunakanaa (L, G)
- Nyhtöpossua BBQ (M, G)
TORSTAI 20.3.2025
- Hernekeitto (M, G)
- Läskisoosi (L)
- Höyryn lohimurekepihvit & tillikastike (L, G)
- Tortillalasagne (L)
PERJANTAI 21.3.2025
- Lohikeitto (L, G)
- Porsaanleike (M)
- Kurkkumajoneesi (M, G)
- Olivian kanaa (L, G)
- Juustoinen jauhelihakastike (L, G)
LAUANTAI 22.3.2025
- Peruna-purjososekeitto (L,G)
- Höyryn kanaleike, dippikastikkeet (L,G)
- Lihamureke Aurakastikkeella (L,G)
- Ylikypsää possunfilettä, pippurikastiketta (L,G)
- Kermaperunat (L,G)
- Lohkoperunat (M,G)
- Feta-kasviskiusaus (L,G)
- Lämpimät kasvikset (M,G)
- Pullakahvit (L)
SUNNUNTAI 23.3.2025
- Höyryn TexMex-pöytä,
- Tarjolla tortillojen (M) ja tacojen (M,G) täytteeksi mm.
- kanaa (M,G),
- naudanlihaa (M,G),
- jauhelihaa (M,G) ,
- papu-kasvispaistosta (M,G,Vegan)
- sekä raikkaita salaatteja ja kastikkeita buffasta.
- Päivän keittona, kermainen lohikeitto (L,G)
- Oman keittiön lihapullia kermakastikkeessa (L,G)
- Lohkoperunoita (M,G)
- Hedelmärahkaa (L,G)
VL = Vähälaktoosinen
L = Laktoositon
M = Maidoton
G = Gluteeniton
Muissa ruoka-aineallergioissa tai erityisruokavalioissa otathan yhteyttä keittiöhenkilökuntaan.