Lounaslistat viikolla 10/2025

02.03.2025

KooKoo-Lounas

Paikka: Lumon Areena, Orpe-klubi
(Topinkuja 1, 45100 Kouvola, 4. krs., käynti A-alaovesta)
Aika: Arkisin klo 10.30–14.00
Hinta: 13€ / kausikortilla 11€ / keittolounas 11€ / eläkeläiset ja opiskelijat 11€ /
lapset 3–11 vuotta 1 euro per ikävuosi / take-away 14€ per kg
Maksutavat: maksukortit & lounassetelit

MAANANTAI 3.3.2025

  • Lohikeitto (L, G)
  • Makkarapannu (L, G)
  • Aurinkomureke (L)
  • Broilerin filee bearnaise (L, G)

TIISTAI 4.3.2025

  • Hernekeitto (L, G)
  • Makaronilaatikko (L)
  • Broilerikiusaus (L, G)
  • Uunisipulipihvit (L, G)

KESKIVIIKKO 5.3.2025

  • Metsäsienikeitto (L, G)
  • Kaalilaatikko (L,G)
  • Uunimakkara (L, G)
  • Broilerin leike mangomajo (L)

TORSTAI 6.3.2025

  • Siskonmakkarakeitto (L, g)
  • Ministerin leike (L)
  • Sweet-chilibroileri (L, G)
  • Läskisoosi (L)

PERJANTAI 7.3.2025

  • Savuporokeitto (L, G)
  • TexMex-pöytä, kokoa oma tortillasi!

Lauantai 8.3.2025

Lauantai-lounas klo 12.00–15.00!

Hinta: 16€/ kausikortilla 14€ / keitto ja salaatti 14€ / eläkeläiset ja opiskelijat 14€ / lapset 3–11 vuotta 1€ per ikävuosi / alle 3-vuotiaat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

    • Runsas salaattipöytä

    • Lohikeitto (L, G)

    • Aurinkomureke (L)

    • Naudan entrecote punaviinissä (L, G)

    • Paholaisen broileria KooKoon tapaan (L, G)

    • Muusi (L, G)

    • Punajuuririsotto (L, G)

    • Mehu ja vesi

    • Kahvi, tee ja pulla

VL = Vähälaktoosinen
L = Laktoositon
M = Maidoton
G = Gluteeniton

Muissa ruoka-aineallergioissa tai erityisruokavalioissa otathan yhteyttä keittiöhenkilökuntaan.


Ravintola Höyry

Paikka: Kauppakeskus Veturi, 2. kerros (Tervasharjunkatu 1, 45120 Kouvola)

Maksutavat: maksukortit & lounassetelit & käteinen

Noutopöytä arkisin: Klo 10.30–14.30
Hinta: Aikuiset 13€ / KooKoon kausikorttilaiset 11€/ keitto ja salaatti 11€ / eläkeläiset 11€ (klo 12.00 alkaen) / opiskelijat 11€, lapset 3–11 vuotta 1€ per ikävuosi / alle 3-vuotaat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Noutopöytä lauantaisin: Klo 10.30–15.00
Noutopöytä sunnuntaisin: Klo 12.00–16.00
Hinta: Aikuiset 16€ / KooKoon kausikorttilaiset 14€ / keitto ja salaatti 14€ / eläkeläiset ja opiskelijat 14€ / lapset 3–11 vuotta 1€ per ikävuosi / alle 3-vuotaat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

MAANANTAI 3.3.2025

  • Savuporokeitto (L, G)
  • Smetanalohta (L,G)
  • Mangobroileria (L,G)
  • Pyttipannua (L,G)
  • Kasvisvaihtoehto, kasvispihvit paholaisenhillolla (L,G)

TIISTAI 4.3.2025

  • Nakkisoppaa (M,G)
  • Hunajaista pippuribroileria (L,G)
  • Pannupihvejä ja paistettua sipulia (M)
  • Koskenlaskijan makaronilaatikkoa (L)
  • Kasvisvaihtoehto, kasvispihvit paholaisenhillolla (L,G)

KESKIVIIKKO 5.3.2025

  • Kana-kasviskeittoa (M,G)
  • Barbequepossua (M,G)
  • Perinteistä jauhelihakastiketta (L)
  • Uunikalaa aurakermassa (L,G)
  • Kasvisvaihtoehto, kasvispihvit paholaisenhillolla (L,G)

TORSTAI 6.3.2025

  • Hernekeitto (M,G)
  • Uunimakkaraa (L,G)
  • Karjalanpaistia (M,G)
  • Broileri-kasviscurrya (M,G)
  • Kasvisvaihtoehto, kasvispihvit paholaisenhillolla (L,G)

PERJANTAI 7.3.2025

  • Lohisoppa (L, G)
  • Porsaanleikkeitä (M)
  • Paholaisen majoneesia (M,G)
  • Chili-bearnaisebroileria (L,G)
  • Kinkku-salamikiusausta (L,G)Kasvisvaihtoehto, kasvispihvit paholaisenhillolla (L,G)

LAUANTAI 8.3.2025

  • Tomaatti-vuohenjuustokeitto (L,G)
    Nautaa aura-smetanakastikkeessa (L,G)
    Nachobroileria (L,G)
    Jauhelihapihvit metsäsienikastikkeella (L,G)
    Uuni-fetapasta (L,G)
    Paahdetut perunat (M,G)
    Perunamuusi (L,G)
    Lämmin kasvis (M,G)
  • Hedelmärahka (L,G)
    Pullaa (L)

SUNNUNTAI 9.3.2025

  • Lohikeitto (L,G)
    Possunpihvit jallu-pippurikastikkeessa (L,G)
    Hot Wings & dippikastikkeet (M,G)/(L,G)
    Lihapullat kermaisessa tomaattikastikkeessa (L,G)
    Ristikkoperunat (M)
    Vuohenjuusto-kasvispasta (L,G)
    Perunamuusi (L,G)
    Pariisin porkkanat (M,G)
  • Omena-kaurapaistos, vaniljakastike (L,G)

VL = Vähälaktoosinen
L = Laktoositon
M = Maidoton
G = Gluteeniton

Muissa ruoka-aineallergioissa tai erityisruokavalioissa otathan yhteyttä keittiöhenkilökuntaan.