Lokakuun kotiotteluiden lipunmyynti avattu!

Lokakuun kotiotteluiden lipunmyynti avattu!

5.10.2020

05.10.2020 10:00

Lokakuun kotiotteluiden lipunmyynti avattu!

Runkosarjan kotiotteluiden liput nyt myynnissä – vain rajattu määrä paikkoja!

KooKoon Liiga-kausi alkoi lauantaina 3. lokakuuta Kärppien vieraana Oulussa ja runkosarjan ensimmäinen kotiottelu pelataan perjantaina 9. lokakuuta Lumon Areenalla, kun JYP saapuu KooKoon vieraaksi. KooKoon kotiottelukausi alkaa kolmen kotiottelun putkella, sillä heti lauantaina 10. lokakuuta oranssimustat kamppailevat Ilvestä vastaan ja keskiviikkona 14. lokakuuta Pelicans saapuu Lumon Areenalle.

Runkosarjan ensimmäiset liput myynnissä

KooKoon runkosarjan irtoliput tulevat myyntiin aina kuukausi kerrallaan. Liput tulevat myyntiin aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 10.00 Ticketmasterin kanavissa. Kätevimmin ja edullisimmin hankit ottelulippusi ennakkoon osoitteesta Ticketmaster.fi/KooKoo. KooKoo suosittelee lippujen ostamista AINA ennakkoon ylimääräisten kontaktien välttämiseksi KooKoon toimistolla tai Lumon Areenan lipunmyynnissä.

Ennakkoon lipun ostamalla varmistat paikkasi hallissa, saat ottelulipun edullisemmin ja sisäänkäynti tapahtuu Areenalle saapuessa helpommin. Liput ovat numeroimattomia ja myynnissä lohkoittain.

Koronarajoitusten vuoksi Lumon Areenan yleisökapasiteetti on toistaiseksi 3500 katsojaa, mikä on alle 60% Areenan normaalista kapasiteetista. Kapasiteettiraja tarkoittaa samalla myös sitä, että jokaiseen kotiotteluun on vain rajattu määrä irtolippuja myynnissä!

Lippuihin ja kausikortteihin sisältyy kertakäyttöinen kasvomaski, joka jaetaan jokaiselle asiakkaalle Lumon Areenan sisäänkäynneillä otteluun saapuessa. Kasvomaski on ilmainen ja ne jaetaan vain ennen ottelun alkamista.

Liput myynnissä lohkoittain

Lumon Areenan katsomot jaetaan seitsemään lohkoon turvallisen ja vastuullisen ottelutapahtuman vuoksi ja jokaisella lohkolla on oma maksimikapasiteettinsa. Jokaisesta lohkon kapasiteetista vähennetään automaattisesti kausikortit ja kausikorttipaikat merkitään tarroilla. Myynnissä olevat liput ovat lohkokohtaisia, mutta numeroimattomia. Näin varmistamme sen, että jokaisella katsojalla on mahdollisuus istua turvallisin välein katsomolohkoissa ja valita istumapaikkansa itse sen mukaisesti.

Lohkoja ei kuitenkaan myydä täyteen, vaan maksimissaan 500 paikan kapasiteetin mukaan. Toisin sanoen lohkoissa on paikkoja enemmän, kuin sinne myydään lippuja. Katsojat EIVÄT VOI hakeutua istumaan tai seisomaan toisiin lohkoihin, vaan juuri siihen lohkoon, johon hän on lippunsa hankkinut.

Seuraavalla lohkojaolla Lumon Areenan alakerran kokonaiskatsojapaikkamäärä on 3000 katsojaa. Orpe-klubi, Parviravintola ja aitiot ovat omana lohkonaan ja niihin otetaan maksimissaan 500 katsojaa.

Seisomakatsomo
Seisomakatsomo C, katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti C-sisäänkäynnistä alas kaukalon viereen. Lipunmyynti C-sisäänkäynnillä.

Lohko D
D-katsomo, D1-D6 katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti B-sisäänkäynnistä alas kaukalon viereen. Lipunmyynti B-sisäänkäynnillä.

Lohko A1
A-puolen 10 lohkoa jaetaan kahteen lohkoon. A1-lohko sisältää katsomot: A1-A5. Katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti Pääsisäänkäynnin oikeasta laidasta. Lipunmyynti pääsisäänkäynnillä.

Lohko A2
A-puolen 10 lohkoa jaetaan kahteen lohkoon. A2-lohko sisältää katsomot: A6-A10. Katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti Pääsisäänkäynnin vasemmasta laidasta. Lipunmyynti pääsisäänkäynnillä.

Lohko B1
B-puolen 10 lohkoa jaetaan kahteen lohkoon. B1-lohko sisältää katsomot: B1-B5. Katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti C-sisäänkäynnistä ylös portaisiin. Lipunmyynti C-sisäänkäynnillä.

Lohko B2
B-puolen 10 lohkoa jaetaan kahteen lohkoon. B2-lohko sisältää katsomot: B6-B10. Katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti B-sisäänkäynnistä ylös portaisiin. Lipunmyynti B-sisäänkäynnillä.

Aitiot & Orpe-klubi & noutoliput & inva-sisäänkäynti
Sisäänkäynti A-alaovesta. (Ovella ei lipunmyyntiä)

Parviravintola
Sisäänkäynti Pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisesta ovesta.

Huomioithan, että kolmoskerroksen katsomoiden takana oleva juoksurata EI OLE KATSOMOALUETTA (poislukien Ratabaari, joka on anniskelualue).

Anniskelualueena toimivat Ratabaari, Parviravintola, Sporttivartti ja Grilli-Ravintola Alakulma. Anniskelukatsomoa B-katsomossa ei ole nykyisillä rajoituksilla.

LIPUT ENNAKKOON TICKETMASTERIN VERKKOKAUPASTA*:

AIKUISET MUUT**
LOHKOT A2 & B1 (katsomot A6-A10, B1-B5) 30 € 20 €
LOHKOT A1 & B2 (katsomot A1-A5, B6-B10) 25 € 20 €
LOHKO D (katsomot D1-D6) 20 € 15 €
LOHKO C (seisomakatsomo) 15 € 15 €

LIPUT KOOKOON TOIMISTOLTA TAI LUMON AREENAN OVIMYYNNISTÄ*:

AIKUISET MUUT**
LOHKOT A2 & B1 (katsomot A6-A10, B1-B5) 35 € 25 €
LOHKOT A1 & B2 (katsomot A1-A5, B6-B10) 30 € 25 €
LOHKO D (katsomot D1-D6) 25 € 20 €
LOHKO C (seisomakatsomo) 20 € 20 €

* Lippuhintoihin tulee lisäksi Ticketmasterin toimitustapamaksu.

** Muut-ryhmää ovat lapset 7–17-vuotta, opiskelijat ja eläkeläiset. Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä.

*** Runkosarja 2020–2021. Hinta sisältää ottelulipun ja kertakäyttöisen kasvomaskin. Kasvomaskit jaetaan ottelun sisäänkäynneillä.

OSTA LIPUT TÄSTÄ:

Pe 9.10.2020 KooKoo–JYP klo 18.30 – OSTA LIPUT

La 10.10.2020 KooKoo–Ilves klo 17.00 – OSTA LIPUT

Ke 14.10.2020 KooKoo–Pelicans klo 18.30 – OSTA LIPUT

Pe 23.10.2020 KooKoo–Jukurit klo 18.30 – OSTA LIPUT

Ti 27.10.2020 KooKoo–Lukko klo 18.30 – OSTA LIPUT

Pe 30.10.2020 KooKoo–TPS klo 18.30 – OSTA LIPUT

** Lippurajoitukset ja käytännöt ovat voimassa niin kauan, kuin viranomaisten määrittämät rajoitukset ovat voimassa. KooKoo pidättää oikeudet hintojen muutoksiin.**


MUUT TURVALLISUUSASIAT

Tavoitteemme ja velvollisuutemme on huomioida ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet tartuntariskin hallitsemiseksi ja minimoimiseksi ottelutapahtumissa viranomaismääräyksiä (THL, AVI, Poliisiviranomaiset) ja ohjeistuksia noudattaen ja täydentäen.

– Toivomme, että katsojat eivät saavu otteluihimme kipeänä tai edes oireellisina otteluihin. Näin voimme edesauttaa turvallisen ja vastuullisen tapahtumanjärjestämisen sekä onnistuneen tapahtuman läpiviennin, Välimaa tiivistää.

  • Saavu otteluun VAIN TERVEENÄ
  • Pidä turvaväli muihin ihmisiin, myös jonottaessa
  • Käytä kasvomaskia: Katsojille jaetaan kertakäyttömaski otteluun saapuessa
  • Pese käsiä ja käytä käsidesiä (desejä löytyy Lumon Areenalta)
  • Huolehdithan turvaväleistä myös katsomossa
  • Saavuthan paikalle ajoissa
  • Noudatathan rauhallisuutta – jonot näyttävät pitkiltä turvavälein
  • Lataathan puhelimesi Koronavilkku-sovelluksen ja käytät sitä

Henkilökuntamme on ohjeistettu toimimaan kiinnittäen erityistä huomiota hygieniaan sekä turvaväleihin tapahtumassamme turvavarusteita käyttäen. Pyydäthän apua ja neuvoa, mikäli tarvitset. Yhdessä luomme turvallisen ottelutapahtuman kaikille. Tervetuloa seuraamaan Liiga-kiekkoa!