Liigan runkosarja tauolle

2.12.2020

02.12.2020 15:04

Liigan runkosarja tauolle

Liigan runkosarja jää tauolle 3.12.–19.12. väliseksi ajaksi.

Jääkiekon SM-liiga Oy:n hallitus on päättänyt asettaa runkosarjan tauolle 3.12.–19.12.2020 väliseksi ajaksi vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi.

Koronavirustilanne Suomessa on heikentynyt viime viikkoina. Aluehallintoviranomaiset ovat antaneet tällä viikolla tiukempia rajoituksia viruksen leviämisen estämiseksi. Annetuista yleisörajoituksista johtuen Jääkiekon SM-liiga Oy:n hallitus päätti tänään asettaa sarjan tauolle 3.12.–19.12.2020.

– Olemme tehneet syksyn mittaan paljon töitä varmistaaksemme yleisön, pelaajien ja työntekijöiden turvallisuuden ottelutapahtumissa ja onnistuneetkin siinä työssä hyvin. Nyt kuitenkin virustilanne on muuttunut usealla alueella huonompaan suuntaan, joten rajoitukset ovat ymmärrettäviä. Ilman yleisöä pelaaminen ei kuitenkaan ole meille taloudellisesti mahdollista, kommentoi päätöstä Liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen.

– Uskomme, että tautitilanne saadaan hallintaan nopeasti näillä toimenpiteillä ja pääsemme jatkamaan runkosarjaa. Tarkoituksena on edelleen pelata täysi runkosarja, hän jatkaa.

Kaikki yllä mainitulle aikavälille pelattavaksi merkityt ottelut siirrettään myöhempään ajankohtaan. Tämä tarkoittaa sitä, että keskiviikkona 2.12. Porissa pelattava Ässät–KooKoo pelataan normaalisti.

Liiga ja joukkueet tiedottavat siirtyneiden otteluiden uusista ottelupäivistä myöhemmin.