Liiga-kausi käyntiin Mikkelistä!

13.9.2022

Liiga-kausi käyntiin Mikkelistä!

Liigan runkosarja alkaa! KooKoo pelaa avausviikolla kolme ottelua, joista yhden Lumon Areenalla.

KooKoon Liiga-kauden avaus on vain yhden yön päässä, sillä keskiviikkona runkosarja startaa Mikkelissä Jukurien vieraana. KooKoo lähtee Liiga-kauteen puolustaessaan viime kauden nelossijaansa. Joukkueessa on peräti 19 jatkavaa pelaajaa ja saa nähdä, miten uudet pelaajat sulattavat kannattajien sydämet.

KooKoo kohtasi edelliskaudella Jukurit monta kertaa: runkosarjassa neljästi ja playoffseissa neljännesfinaalit venyivät aina game seveniin asti. Neljännesfinaalien ottelusarja päättyi KooKoon osalta onnellisesti, kun se pudotti viime kauden runkosarjan kakkosen kesälomille.

Keskiviikon kamppailu on myös Jukurien runkosarjan ensimmäinen, vaikka heidän tosipelit ovatkin alkaneet CHL:n muodossa. Jukurit on hävinnyt kaikki tähän mennessä pelaamansa neljä CHL-ottelua.

KooKoon kannattajaryhmä Kuudes Kenttäpelaaja järjestää kannattajamatkan viikon molempiin vierasotteluhin. KKP:n jäsenenä saat matkat edullisesti! Ilmoittautuminen Mikkelin kannattajamatkalle TÄSTÄ ja Lappeenrantaan: Bussi 1 (lähtee jo aiemmin) ja Bussi 2 (suoraan otteluun).

KooKoo pelaa runkosarjan ensimmäisen kotiottelunsa perjantaina Lumon Areenalla, kun SaiPa saapuu vieraaksi ensimmäisessä Kaakon Derbyssä. Lauantaina oranssimustat matkustaa Lappeenrantaan SaiPan kotikaukaloon.

Ennakossa Don Pepen vieraana päävalmentaja Olli Salo.

Avausviikon ottelut:

ke 14.9. klo 18.30 Jukurit–KooKoo, Ikioma Areena, Mikkeli, OSTA LIPUT TÄSTÄ!
pe 16.9. klo 18.30 KooKoo–SaiPa, Lumon Areena, Kouvola, OSTA LIPUT TÄSTÄ!
la 17.9. klo 17.00 SaiPa–KooKoo, Kisapuiston Jäähalli, Lappeenranta, OSTA LIPUT TÄSTÄ!