Liiga-historian ensimmäisen playoffs-ottelun liput myyntiin!

12.4.2021

12.04.2021 17:37

Liiga-historian ensimmäisen playoffs-ottelun liput myyntiin!

KooKoo käynnistää haastekampanjan playoffs-lippuihin – myydäänkö Lumon Areena loppuun ensimmäisen kerran KooKoon Liiga-historian aikana?

KooKoo ei ole koskaan historiansa yhdeksän Liiga-kauden aikana pelannut playoffs-otteluissa. Vuosi sitten keväällä 2020 KooKoo sijoittui runkosarjassa viidenneksi – historian parhaalla sijoituksellaan ja ansaitsi paikan suoraan neljännesfinaaleihin. Kausi jouduttiin kuitenkin keskeyttämään, eikä KooKoon historian ensimmäisiä playoffs-otteluita koskaan pelattu.

Nyt joukkueen lopullinen sijoitus on vielä auki, mutta ainakin yksi playoffs-ottelu tullaan pelaamaan Lumon Areenalla. 1. kierroksen mahdollinen pelipäivä on joko torstai 15.4. tai perjantai 16.4. ja jatkopaikka kahdeksan parhaan joukossa selviää näissä 1. kierroksen otteluissa.

Neljännesfinaalit alkavat viikolla 16.

– Koskaan, ei siis koskaan, Lumon Areenan 39-vuotisen olemassaolon aikana Areenaa ei ole myyty loppuun. Erilaisten lähteiden mukaan mielipiteitä loppuunmyynnistä on, mutta vahvistusta loppuun myymiselle ei ole – ottelut eivät ole olleet loppuunmyytyjä edes maajoukkuetasolla, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

Lumon Areenan kapasiteetti on vuosien saatossa vaihdellut nykyisen 5950 ja 6400 katsojan välillä.

– Haluamme nyt saada yhdessä koko Kymenlaakson meidän mukaan tekemään historiaa! Koko kausi on ollut hullu, joten tämäkin kuulostaa hullulta idealta, sillä lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn. Kouvola on urheilukaupunki ja tämä koko KooKoo-yhteisö on tukenut meitä läpi vuoden upeasti, Välimaa kiittelee yksijoukkue-yhteisön vahvuutta.

– Olemme menettäneet yli 2 miljoonaa euroja tuloja viimeisen vuoden aikana ja rehellisesti sanottuna olen itsekin yllättänyt siitä, miten upeasti tämä yhteisö on elänyt ja tukenut meitä tämän vaikean jakson aikana. Kokonaisuutena voidaan helposti todeta, että yksijoukkue-yhteisö on mahdollistanut sen, että me edes olemme edelleen olemassa.

KooKoo tarvitsee kuitenkin edelleen tukea koko yhteisöltä tästä kaudesta selvitäkseen.

– Uskomme, että yhdessä pääsemme takaisin jaloillemme, jotka varmasti kantavat meitä entistä vahvempina kohti ensi kautta.

KooKoon Liiga-historian ensimäisen playoffs-lipun hinta on 20€. Lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn, mutta on keräilyharvinaisuus. Halutessaan asiakas voi vaihtaa lipun KooKoo-lounaaseen aikavälilillä 1.6.–30.9.2021.

– Haastamme mukaan siis kaikki yritykset ja yhteisöt ja yksittäiset henkilöt – tehdään yhdessä historiaa!

Kaikkien alle 10 lippua ostaneiden kesken arvotaan istumapaikkakausikortti runkosarjaan kaudelle 2021–2022 ja kaikkien 10 lippua tai sen yli ostaneiden kesken arvotaan aitio yhteen KooKoon runkosarjan kotiotteluun kaudelle 2021–2022.

Haasta mukaan kaverisi, työkaverisi, sukulaiset tai haasta mukaan yrityskumppani – yrityksien liput voidaan laskuttaa ja mukaan lähteneiden yli 10 lippua ostaneiden yrityksien, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden nimet julkaistaan asiakkaan niin halutessaan KooKoon nettisivuilla päivittäin.

– Tämä on ainutkertainen tilaisuus olla tekemässä historiaa, olla tukemassa seuraa ja olla mukana tukikampanjassa, Välimaa päättää.

KooKoo tuo myyntiin myös playoffs-tuotteita lähipäivinä. Playoffs-lippujen myynti päättyy otteluiltana.

Yksi joukkue, monta tarinaa!


Laskutettavien lippujen tilaukset KooKoon myynniltä:

Sakari Välimaa
toimitusjohtaja
050 381 1355
sakari.valimaa@kookoo.fi

Päivi Salonen
myyntijohtaja
040 186 9165
paivi.salonen@kookoo.fi