Lauantaina tehdään hyvää: pehmolelupeli tulee taas!

15.01.2024

Mustaoranssi-ilmaisottelu on samalla myös pehmolelupeli.

KooKoo ja Tactic järjestävät lauantaina Lumon Areenalla pelattavassa Mustaoranssi-pelissä pehmolelukeräyksen hyväntekeväisyyteen.

Pelissä nähdään perinteinen Teddy Bear Toss, eli pehmolelusade: yleisöltä toivotaan pehmolelulahjoituksia: Pehmolelut heitetään jäälle KooKoon illan ensimmäisen maalin jälkeen. Mikäli maalia ei ole syntynyt ennen kolmannen erän ensimmäistä mainoskatkoa, heitetään pehmolelut silloin jäälle.

Pehmolelut lahjoitetaan MLL Kaakkois-Suomen piirin kautta eteenpäin hyväntekeväisyyteen.

– Mustaoranssi-ilmaisottelu on perinteinen hyvän mielen tapahtuma, joka saa nyt vielä uuden hyväntekeväisyyskulman, iloitsee KooKoon myynti- ja markkinointijohtaja Matti Lindholm.

– Eli nyt on aika kaivaa nurkista käyttämättä jääneet hyväkuntoiset pehmolelut ja laittaa ne kiertoon uusiin hyviin koteihin.

Pehmolelusateessa on vahvasti mukana suomalainen pelintekijä Tactic Games, joka osallistuu tempaukseen tarjoamalla otteluun 1000 pehmolelua! Tacticin pehmolelut jaetaan sisäänkäynneillä yleisölle jäälle heitettäväksi.

– On hienoa olla mukana auttamassa lapsia näin hienossa tapahtumassa, tunnelmoi Tactic Gamesin myyntipäällikkö Niklas Kuusela.

Tactic Games on kotimainen perheyhtiö, jonka tunnetuimpia brändejä ovat Alias, Mölkky, Kimble sekä hyväntekeväisyystempauksessakin mukana oleva Lumo Stars -pehmolelut.

Pehmoleluja voi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen myös osallistumatta otteluun. Pehmolelulahjoituksia voi tuoda KooKoon toimistolle Lumon Areenan toiseen kerrokseen maanantaista perjantaihin kello 10-16. Keräysaikaa on tämä viikko.

KooKoo on järjestänyt pehmolelupelin aiemmin vuosina 2014 ja 2016. Ensimmäisellä kerralla 2014 pehmolelusateen KooKoo–Hokki-ottelussa aloitti maalillaan Joona Karevaara ja kaksi vuotta myöhemmin KooKoo–Lukko-pelissä Anrei Hakulinen.