Laitaledit syttyivät Lumon Areenalla

12.9.2019

12.09.2019 21:23

Laitaledit syttyivät Lumon AreenallaTervetuloa mukaan, Bolt.Works!

Lumon Areenan kesän näkyvin uudistus – laitaledit – on saatu käyttökuntoon.

Lumon Areenan uudet led-taulut asennettiin paikoilleen elokuussa ja viimeiset testaukset tehtiin kuluvalla viikolla: kaikki on valmiina lauantain kotiavaukseen, jossa KooKoo isännöi Kaakon Derbyssä SaiPaa.

– Taulut näyttävät livenä jopa vielä paremmilta kuin etukäteen ajattelimme. Ne toivat Lumon Areenan tähän päivään ja ylikin, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

KooKoo investoi kesällä Lumon Areenan kehittämiseen ja hankki yli 100 metrin verran led-tauluja.

Uudet led-pinnat kiertävät areenaa katsomoiden etureunassa seitsemässä eri moduulissa koko kaukalon mitalla. Ne korvasivat vanhat valotaulumainokset.

– Halusimme taulut ehdottomasti myös A-katsomoon, jotta niillä saadaan luotua 360°:n elämys. Uudet taulut ja mediakuutio pelaavat hyvin yhteen esimerkiksi joukkueen esittelyssä, Välimaa sanoo.

Mainokset vaihtuvat tauluilla 10 sekunnin välein ja yksittäiset mainokset näkyvät ottelutapahtumassa yli 80 kertaa. Mukana on tällä hetkellä jo 15 yhteistyökumppania.

– Taulut paitsi elävöittävät ottelutapahtumaa omien materiaaliemme muodossa, niin erityisesti ne tarjoavat yhteistyökumppaneillemme uuden väylän tehdä itseään tutuksi. Vastaanotto on ollut erinomainen ja vapaana onkin käytännössä enää yksi paikka.

Haluatko näkyä Lumon Areenalla? Ota yhteyttä KooKoon myyntiin!

Näe uudet led-taulut heti kotiavauksessa. Osta lippusi nyt!