Kypsä esitys toi pisteet Turusta

Kypsä esitys toi pisteet Turusta

16.10.2019

16.10.2019 08:52

Kypsä esitys toi pisteet Turusta

KooKoo jatkoi voittojen tiellä myös tiistain vierasottelussa Turun Palloseuraa vastaan.

Turun Palloseurastakaan ei ollut tylsyttämään KooKoon vahvaa syysvirettä. KooKoo haki Turusta viidennen peräkkäisen voiton loppulukemin 1–4 (1–1, 0–2, 0–1).

– Mielestäni pelasimme taas erittäin kypsän esityksen, KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas summasi ottelun jälkeen.

Illan ensimmäinen osuma oli tehokkaaseen vireeseen äityneen Kim Strömbergin käsialaa avauserän puolivälissä. TPS tuli ensimmäisen 20-minuuttisen aikana vielä ylivoimalla tasoihin, mutta vierasjoukkue karkasi toisessa erässä.

Ensin Vilmos Gallón hyvä karvauspelaaminen tuotti tulosta ja Erik Karlsson pääsi ampumaan kauden ensimmäisen osumansa. Erän lopulla kauniin ylivoimanamuttelun kruunasi Trevor Mingoian kauden seitsemäs maali.

Loppulukemat yhteen–neljään viimeisteli tyhjään rysään Vilmos Galló. Unkarilaishyökkääjän lisäksi myös Kim Strömberg (1+1) vietti kahden tehopisteen iltaa ja nappasi kultakypärän itselleen seuraavaan otteluun.

– TPS tuli ensimmäiset kahdeksan minuuttia tosi kovaa ja meillä oli siinä vaikeuksia. Sen jälkeen saimme kuitenkin oman pelin kasaan.

Ottelu oli KooKoolle jo kuudes peräkkäinen, jossa joukkue päästi varsinaisella peliajalla vain yhden maalin. Kuudesta matsista on kertynyt viisi voittoa ja yksi VL-tappio.

– Puolustimme tänäänkin tosi tiiviisti. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että tämä oli kuudes peli, jossa omiin meni vain yksi maali 60 minuutissa. Pelaamme tällä hetkellä sitoutunutta lätkää. En voi olla kuin tyytyväinen pelaajiin.

Nopein luistelija:

Kyle Platzer (KooKoo) 34,89 km/h
Joe Piskula (TPS) 36,88 km/h

Kovin laukaus:

Martin Berger (KooKoo) 141,9 km/h
Petteri Wirtanen (TPS) 124,8 km/h

Seuraavat kotiottelut:

La 19.10. klo 17.00 KooKoo–Kärpät
La 26.10. klo 17.00 KooKoo–Jukurit
La 2.11. klo 17.00 KooKoo–JYP