Kymenlaakson kärkiseurat vahvassa yhteisrintamassa mukaan Urheilukorttiin!

10.11.2021

10.11.2021 14:52

Kymenlaakson kärkiseurat vahvassa yhteisrintamassa mukaan Urheilukorttiin!

KooKoo ja muut Kymenlaakson kärkiurheiluseurat mukana valtakunnallisessa Urheilukortissa.

Kymenlaaksosta urheilukorttiin mukaan lähteviä seuroja ovat: FC KTP, KTP Basket, KooKoo, Kouvot, Kouvottaret, Kouvolan Ravirata, Sudet Salibandy, Karhulan Veikot, Titaanit, Kouvolan Painijat/Herman Kare, Kymenlaakson Liikunta sekä myös palveluntarjoajana Pyroll Areena.

Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheiluorganisaatioiden yhdessä kehittämä mobiilikortti, joka innostaa kuluttajia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Urheilukortilla houkutellaan erityisesti uusia katsojia sekä halutaan lisätä ja monipuolistaa jo urheilutapahtumissa käyvien kuluttajien tapahtumakäyntejä.

Hankkiessaan 69 euron hintaisen Urheilukortin kuluttaja saa siihen viisi pääsylippua ja jatkossa myös muita palveluita. Yhden tapahtuman hinta kuluttajalle on 13,80 euroa. Urheilukorttiin mukaan tulevien tapahtumien pääsylippujen normaalihinta on 15–18 euroa. Urheilukortin voi hankkia myös työsuhde-edulla. Mobiilisovelluksen voi ladata maksuttomana mobiilisovelluksena Google Play -kaupasta ja App Storesta. Pääsyliput sisältävän Urheilukortin voi ostaa suoraan mobiilisovelluksesta.

Mobiilisovelluksen urheilukalenteri on veloituksetta ladattavissa, ja lisäksi Urheilukortin haltijoille tulee tarjolle runsaasti palveluja ja etuja. Tapahtumakalenteriin voi tutustua Urheilukortin mobiilisovelluksessa ja nettisivuilla https://www.urheilukortti.fi/tapahtumakalenteri/.

– Urheilukortin myötä yhteistyö kymenlaaksolaisten urheiluseurojen kesken ottaa aivan uuden askeleen eteenpäin. Kymenlaaksossa on nyt tunnistettu ja tunnustettu se voimavara, joka yhteistyöllä saadaan aikaan, KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola sanoo.

– Toivomme urheilukortin kautta tavoittavamme uusia asiakkaita ja saavamme uusia kohderyhmiä niin jääkiekkokatsomoon kuin muidenkin lajien pariin. Haluamme olla mukana kehittämässä liikuntaa ja urheilua eteenpäinvieviä hankkeita ja siksi olemme mukana.

Suomen Urheilukortti on saanut nopeassa ajassa mukaan valtakunnallisesti noin 100 seuraa, lajiliittoa ja urheiluyhteisöä ja uusia mukaan lähtijöitä tulee koko ajan lisää. Myös lajikirjo on suuri, sillä mukaan on lähtenyt lukuisten lajien seuroja.

– Kymenlaakson Liikunta näkee, että kortti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua itselleen hieman vieraampaankin lajiin paikan päällä tai jopa täysin ennen katsomoissa käymättömälle tutustua viiteen eri lajiin alennetulla hinnalla toiminnanjohtaja Tommi Lehtinen toteaa.

– Kymenlaaksossa on paljon pääsarjatasoilla pelaavia seuroja, uskon että Urheilukortin myötä kynnys lähteä seuraamaan muita kuin sitä ”omaa” lajia madaltuu selkeästi. Missään muualla Suomessa ei näin vahvaa paikallista yhteistyötä ole nähty mitä Kymenlaaksossa nyt tehdään. Voitte olla tässäkin näkökulmassa erittäin ylpeitä seuroistanne, Urheilukortti Oy:n yhteysjohtaja Petri Harsunen.

Urheilukortti esittelyvideo 45 s.:
https://drive.google.com/file/d/1A8uyfB5YHgz2qUA_hsRIAtSixgQ5QiyK/view?usp=drivesdk

Urheilukortti esittelyvideo 20 s.:
https://drive.google.com/file/d/1t_OTMLyBINLtnXM3USEum1b13fnCIIw1/view?usp=drivesdk