Kuudes Kenttäpelaaja ehdolla vuoden 2019 Positiivisimmaksi kouvolalaiseksi

25.2.2020

25.02.2020 19:08

Kuudes Kenttäpelaaja ehdolla vuoden 2019 Positiivisimmaksi kouvolalaiseksi

KooKoon virallinen kannattajaryhmä on ehdolla vuoden 2019 Positiivisimmaksi kouvolalaiseksi.

KooKoon virallinen kannattajaryhmä, Kuudes Kenttäpelaaja Ry, on elänyt KooKoon mukana jo kaudesta 2001–2002 lähtien. Yhdistyksen toiminta perustuu KooKoon kannattamiseen ja ryhmä näkyy ja kuuluu oranssimustien kotiotteluissa Lumon Areenalla ja kannattajamatkoilla myös vierashalleissa.

Kuudes Kenttäpelaaja Ry:n jäsenmäärä on kasvanut etenkin viimeisen vuoden aikana ja yhdistyksen toiminta on kehityskaaressa. Nyt yhdistyksellä on yli 400 jäsentä ja kuluvalla Liiga-kaudella KKP järjestää pelkästään runkosarjassa 15 vieraspelimatkaa – mikä tarkoittaa, että KKP nähdään joka toisella KooKoon vieraspelipaikalla! Enimmillään KKP:n vieraspelimatkat keräävät jopa yli 200 osallistujaa.

Kouvolan Nuorkauppakamari ja Kaupunkilehti PK etsii yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa vuoden Positiivisinta kouvolalaista ja nyt KooKoon kannattajaryhmä (KKP) on ehdolla vuoden 2019 Positiivisimmaksi kouvolalaiseksi! Äänestä KKP:tä TÄSTÄ tai alla olevasta linkistä.

Järjestäjistä koostunut raati on nimennyt yleisöäänestykseen viisi ehdokasta, joista yksi Kuudes Kenttäpelaaja on. Äänestys on käynnissä 15.3. asti ja äänestyksen voittaja julkistetaan PK-lehdessä 25.3.2020. Äänestäneiden kesken arvotaan elokuvalippuja, lahjakortteja Tykkimäen Saunalle sekä Kouvolan Lakritsin lakupaketteja.


VALINTAKRITEERIT

Vuoden positiivisin kouvolalainen on henkilö, yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut positiivisesti Kouvolan ilmeeseen. Positiivisinta kouvolalaista voidaan kuvailla esimerkiksi seuraavasti: hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta, hänen saavutuksensa ovat merkittäviä, hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen, hän on pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa ja hän on oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin.

Taustaa

Vuoden Positiivisimmat niin valtakunnallisesti kuin alueellisestikin palkitaan kajaanilaisen kuvanveistäjän Esko Määtän suunnittelemalla patsaalla, jonka kantavat ajatukset ovat vaikeuksien voittaminen, myönteinen asennoituminen, tavoitteiden toteuttaminen ja elämästä nauttiminen.

Suomen Nuorkauppakamarit ja Positiivarit tekevät yhteistyötä edistääkseen yhteiskunnan positiivista muutosta korostamalla positiivisuutta ja palkitsemalla onnistumisia. Valinnan tarkoituksena on nyky-yhteiskunnan haasteiden ja epävarmuuden keskellä herättää suomalaiset näkemään ympärillään oleva positiivisuus, sen tuomat mahdollisuudet sekä valaa uskoa tulevaisuuteen.

Vuoden Positiivisimman Suomalaisen valinnalla on jo pitkät perinteet. Idean isä on yrittäjä ja luennoitsija Juhani Töytäri. Positiivarit Oy on järjestänyt kilpailun vuodesta 1993 lähtien ja Kouvolassa ensimmäinen palkinto jaettuun vuonna 2006. Kaikki aiemmin palkitut näet TÄÄLTÄ.