Kouvolan kärkiurheiluseurat mukana PelipaitaKevät2020-kampanjassa

9.4.2020

09.04.2020 14:00

Kouvolan kärkiurheiluseurat mukana PelipaitaKevät2020-kampanjassa

KooKoo, Kouvot ja Kouvolan Pallonlyöjät ovat yhdessä mukana kevään pelipaitahuutokaupassa.

PelipaitaKevät2020-kampanja lähti käyntiin lappeenrantalaisten opiskelijoiden ideasta tukea vaikeina aikoina urheiluseuroja läpi lajirajojen. Myös kouvolalaiset kärkiseurat lähtivät mukaan kampanjaan, jossa huutokaupataan useiden eri lajien pelaajien pelipaitoja perjantaina 10.4. alkavassa huutokaupassa.

– Kun KooKoota pyydettiin mukaan, olimme mukana heti. Näinä vaikeina aikoina meidän täytyy tehdä entistä enemmän yhteistyötä läpi lajirajojen ja sen vuoksi saimme mukaan myös Kouvolan kaksi muuta kärkiurheiluseuraa, KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola kommentoi.

PelipaitaKevät2020-kampanjassa on mukana seuroja Liigasta, Veikkausliigasta, Salibandyliigasta, Bandyliigasta, Korisliigasta, Mestiksestä, Superpesiksestä yms. Lisäksi mukana on myös yksityisiä urheiluhenkilöitä, jotka ovat lahjoittaneet oman paitansa seurojen yhteisen potin nostamiseksi.

Projektin virallisesti suorittaa Sirius markkinointi ja huutokaupan tuotto jaetaan tasan kaikkien mukana olevien seurojen kesken. Huutokauppa käynnistyy pitkänäperjantaina ja jatkuu huhtikuun loppuun. Huutokauppa toteutetaan huuto.net -palvelussa.

Kouvolan kärkiurheiluseurat antoivat seuraavat paidat huutokaupattavaksi: oranssi #47 Bonsaksen (KooKoo), valkoinen #22 Barden Jr. (Kouvot) ja Koplan pelipaita musta numeroimaton.