Kotivoiton metsästykseen kahden kotimatsin viikolla

22.11.2022

Kotivoiton metsästykseen kahden kotimatsin viikolla

KooKoo käynnistää kahden kotikamppailun Liiga-viikkonsa keskiviikkona, kun Jarno Pikkaraisen luotsaama HPK saapuu vierailulle Lumon Areenalle.

Marraskuun kaksi viimeistä ottelua kotonaan pelaava KooKoo lähtee kääntämään kolmen ottelun tappioputkeaan keskiviikkona, kun Lumon Areenan jäällä kuuden pisteen ottelussa vastaan luistelee HPK. Edellinen ottelu päättyi KooKoon osalta niukkaan tappioon, kun Helsingin IFK kävi Lumon Areenalla ryöstämässä lauantaina pisteet matkaansa lukemin 2–3.

Keskiviikon otteluun lähdettäessä KooKoo majailee sarjataulukossa sijalla 11. 22 ottelussa 28 pistettä kerännyt kouvolalaisryhmä on valunut niukasti ulos pudotuspelipaikoilta, mutta KooKoon edellä kymmenentenä majaileva Mikkelin Jukurit on vain pisteen päässä kouvolalaisista. Suora pudotuspelipaikka ei myöskään ole karannut kauas, sillä kuudentena sarjataulukossa oleva TPS on KooKoota vain kahdeksan pistettä edellä. Liigan piikkipaikkaa hallussaan pitää yhä Rauman Lukko, joka on onnistunut keräämään pelaamissaan 23 ottelussa 45 pistettä.

Lumon Areenalle vierailulle saapuva HPK on valahtanut hyvän alkukauden jälkeen sarjataulukossa KooKoon taakse sijalle 12. 22 ottelussa niin ikään 28 pistettä kerännyt hämeenlinnalaispumppu on onnistunut viimeisestä kymmenestä ottelustaan voittamaan ainoastaan yhden. Tällä hetkellä ritaripaidat viilettävät viiden ottelun tappioputkessa, jonka aikana joukkue on hävinnyt peräti kolmesti varsinaisen peliajan jälkeen.

HPK ja KooKoo ovat tällä kaudella kohdanneet kertaalleen Hämeenlinnassa, jossa oranssimustat onnistuivat nappaamaan tiukan kamppailun jälkeen täydet kolme pistettä lukemin 1–2.

Kokoonpanosta ovat varmuudella pois hyökkääjät Samuli Ratinen (3–4 viikkoa) ja Terry And. And siirtyy vuoden loppuun kestävällä lainasopimuksella Mestikseen ja Kiekko-Vantaan väreihin. KooKoolla on kuitenkin oikeus kutsua hyökkääjä tarvittaessa takaisin Liiga-miehistöön.

Otteluennakossa KooKoon työmyyrä Teemu Engberg.

TULEVAT KOTIOttelut:

Ke 23.11. klo 18.30 Kookoo–HPK, Lumon Areena, Kouvola, OSTA LIPUT TÄSTÄ!

Pe 25.11 klo 18.30 KooKoo–Sport, BLACK FRIDAY- OTTELU,
Lumon Areena, Kouvola,
OSTA LIPUT TÄSTÄ!

La 3.11. klo 17.00 KooKoo–Pelicans, Lumon Areena, Kouvola, OSTA LIPUT TÄSTÄ!
​​​​​