Kotipeleissä paljon uutuuksia

12.09.2023

Lumon Areena on valmiina lauantain kotiavaukseen ja uuteen Liiga-kauteen.

KooKoon pitkäaikainen pääyhteistyökumppani Olvi vastaa myös alkavalla kaudella Lumon Areenan juomatarjonnasta.

Areenan juomavalikoima laajenee uudelle kaudelle merkittävästi, kun tarjolle tulee muun muassa erikoisoluita ja seltzereitä.

– Uudistusten taustalla on tietysti se, että haluamme palvella katsojia entistä paremmin. Valikoiman monipuolistamista on toivottu ja nyt vastaamme tähän toiveeseen, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

– Katsojat ohjaavat ostokäyttäytymisellään, mitkä uudistukset jäävät pysyviksi vai jäävätkö vaikka kaikki. Pyrimme elämään ajan hermolla.

Ratabaari, Orpe-klubin ja Parviravintolan tarjontaan tulee Olvi IPA, Olvi NEIPA ja Pilsner Urquell -oluet puolen litran tölkeissä. Lisäksi myyntipisteiden Olvi-oluet vaihtuvat Sandelsiin.

Näiden lisäksi valikoima laajenee A.Le Coqin alkoholittomilla ja gluteenittomilla oluilla sekä Citrus Splash -lonkerolla, joka on ananaksen ja mangon makuinen tämän kesän uutuus. Muut Areenan uutuustuotteet ovat Suomen suosituimpaan seltzer-tuoteperheeseen kuuluvat Olvi Hard Seltzer Lemon-Lime ja Strawberry-Rhubarb.

Myös Lumon Areenan ruokatarjonta monipuolistuu: hot dogeja saa jatkossa myös Ratabaarista ja pääaulan kioskista hampurilaisia.

– Peleistä saa nyt makkaraa, nakkia, lihapiirakkaa, ranskalaisia, nachoja, makkaraperunoita, kanakoria, pizzaa, paninia, burgeria ja hodaria, eli jokaiselle on varmasti jotain, Välimaa sanoo.

D-päädyn uusi ravintola tulee valmistuttuaan entisestään monipuolistamaan Lumon Areenan ruokailumahdollisuuksia.