Kotimatsiviikko käyntiin tiistaina

18.1.2021

18.01.2021 19:33

Kotimatsiviikko käyntiin tiistaina

KooKoon kahden kotiottelun viikko starttaa tiistaina HPK:ta vastaan Lumon Areenalla.

KooKoo kohtaa kuluvalla viikolla kaksi kotiottelua: tiistaina Lumon Areenalla nähdään HPK ja perjantaina KooKoo saa vieraakseen Jukurit Mikkelistä.

Hämeenlinnalaisryhmä on tällä kaudella voittanut vain viisi ottelua pelaamistaan 24 ottelusta. HPK:n kahdeksan ottelun mittainen tappioputki meni upeasti poikki lauantaina, kun HPK kaatoi Ilveksen Tampereella jatkoajan jälkeen.

Tappioistaan huolimatta HPK ei ole helppo vastustaja, eikä KooKoolla ole varaa lähteä otteluun lepsusti. HPK tarvitsee pisteitä hurjasti noustakseen runkosarjan hänniltä taistelemaan playoffs-paikasta ja tiistaina Lumon Areenalla nähtäneen kovaa taisteleva vierasjoukkue.

KooKoo sen sijaan on kolmen ottelun voittoputkessa. Edellisissä otteluissa KooKoon jalkoihin ovat jääneet Tappara, KalPa ja Sport.

Otteluennakossa KooKoo TV:ssä vapaa-ajastaan kertoo puolustaja Joni Tuulola. Tuulola valottaa myös, miten hänen kasvattajaseura jätetään tiistaina pisteittä.

Katso koko ennakko KooKooTV:stä yläpuolelta!

KooKoo–HPK tiistaina 19.1. klo 18.30 Lumon Areenalla. Ottelu on nähtävillä C Moresta ja illalliskortit otteluun ovat myynnissä koko maanantain ajan KooKoon verkkokaupassa. Osta illalliskorttisi tästä!