Kotiavaus koittaa – Lue kaikki kotiavauksesta!

13.9.2019

14.09.2019 00:00

Kotiavaus koittaa – Lue kaikki kotiavauksesta!

KooKoon Liiga-kauden kotiavaus mitellään SaiPaa vastaan lauantaina poikkeuksellisesti klo 18.30 alkaen.

VIHDOIN! Liiga-kausi 2019–2020 on täällä! KooKoon ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina Lumon Areenalla, kun perinteikkääseen tapaan kausi avataan back-to-back-Kaakon Derbyllä SaiPaa vastaan.

Joukkueet kohtasivat perjantaina kauden ensimmäisessä mittelössään Lappeenrannassa ja lauantaina nähdään joukkueiden toinen kohtaaminen oranssimustien kotiyleisön edessä. Lue tästä kaikki, mitä sinun tulee tietää kotiavauksesta!

Pelipäivä, juhlapäivä!

Lumon Areenalla juhlitaan kotiavausta, mutta KooKoon pääyhteistyökumppani Kauppakeskus Veturi juhlii 7-vuotissynttäreitään! Veturin synttäreiden kunniaksi lauantaina Veturin Jack&Jonesin pop-up-pisteeltä seisomapaikkaliput lauantain KooKoo–SaiPa ja keskiviikon KooKoo–Sport-otteluun yhteishintaan 20€ klo 11.00–14.00! Myös Topi Tiikeri saapuu viihdyttämään Veturin juhlakansaa klo 13 jälkeen ennen kauden ensimmäistä kotiottelua. Jack&Jonesin myymälässä voit myös voittaa liput keskiviikon Sport-otteluun!

ottelun alkamisaika & happy hour

Kauden toinen Kaakon Derby on lauantain myöhäisottelu, sillä ottelu SaiPaa vastaan alkaa poikkeuksellisesti klo 18.30. Ovet otteluun avataan tuntia ennen ja samaan aikaan Lumon Areenan anniskelupisteissä alkaa Happy Hour! Hanatuotteet vain neljän euron hintaan klo 17.30–18.30!

Kausikortit noudettavissa

Noutamattomat kausikortit voi noutaa otteluun saapuessa Lumon Areenan A-ovelta. Mikäli haluat ladata itsellesi mobiilikausikortin, lue korteista lisää TÄÄLTÄ.

Grilli-Ravintola Alakulma avaa ovensa

Lumon Areenan ruokatarjonta täydentyy uudelle kaudelle, kun Grilli-Ravintola Alakulma avaa ovensa ensimmäistä kertaa. Alakulma tarjoilee ranskalaisia, makkaraperunoita, lihapullakoreja, nugettikoreja, nachopetejä ja herkkukoreja. Ravintolan löydät seisomakatsomon ja B-katsomon kulmasta jään tasosta. Sisäänkäynti tapahtuu kaukalon suunnasta. Tervetuloa herkuttelemaan! ​​​​​​​Lue lisää uudesta ravintolasta TÄSTÄ.

Laitaledit syttyvät ensimmäistä kertaa…

Lumon Areenan uudet led-taulut asennettiin paikoilleen elokuussa ja viimeiset testaukset tehtiin kuluvalla viikolla: kaikki on valmiina lauantain kotiavaukseen ja uudet led-taulut tuovat oman ison elementtinsä koko ottelutapahtumaan!

Paljon uusia fanituotteita

KooKoo Shop palvelee asiakkaita jälleen Lumon Areenan pääaulassa. Hanki uusimmat fanituotteet ensimmäisten joukossa!

Jotain uutta ja jotain vanhaa…

Lisäksi ottelutapahtumassa nähdään jotain uutta ja jotain vanhaa. Kaikki tämä selviää saapumalla Lumon Areenalle lauantaina!

Livemusiikkia molemmilla erätauoilla

Kouvolan nuorisopalvelut ja KooKoo yhteistyöhön – Rock Academy Lumon Areenalla!

Another Hot Springin Matis Baudry ja Joonas Hasu esiintyvät akustisesti Sporttivartissa molemmilla ottelun erätauoilla.

Tule nauttimaan livemusiikista ja nuorten taidonnäytteestä! Sporttivartin sisäänkäynti pääaulan kautta. Keikka sisältyy ottelulipun hintaan!

Rock Academy-hankkeessa nuoret saavat opastusta kaikessa mahdollisessa musabisneksen koukeroista soiton opetukseen ja oman osaamisen markkinointiin. Kiekko jäähän ja kitarat tulille! Rock on!

Lue lisää Rock Academystä TÄSTÄ!

Kimppataksilla matsiin?

Kutsu kaverit matsin etkoille ja suunnatkaa yhtä matkaa KooKoon kotiotteluun Lumon Areenalle!

Kymenlaakson Taksilla saatte kiinteän hinnan 5 €/hlö menomatkastanne, kun kaikilla on sama lähtöosoite vanhan Kouvolan alueella, Kuusankoskella, Voikkaalla tai Valkealan kirkonkylällä (vähintään 3 hlö kyydissä).

Pirauta numeroon 0100 87227 ja lähtekää porukalla suuren urheilujuhlan tuntuun! Mainitse tilatessasi taksia ”Kimppakyyti KooKoo.

Ja ne liput… kätevimmin hankit ne ennakkoon alla olevan linkin kautta!