Koronarajoituksiin muutoksia

27.12.2021

Koronarajoituksiin muutoksia

Uudet rajoitukset koskevat ainakin 30. joulukuuta pelattavaa KooKoo–Tappara-ottelua.

KooKoon koronarajoituksiin uusia muutoksia aluehallintoviraston asettamien uusimpien rajoituksien myötä. Kaikki uudet rajoitukset koskevat ainakin torstaina 30. joulukuuta Lumon Areenalla pelattavaa KooKoo–Tappara-ottelua.

Lumon Areenalla on käytössä edelleen sisäänkäynneillä koronapassi, mutta uudet rajoitukset asettavat toimenpiteitä myös KooKoon ravintolatoimintaan.

KooKoo–Tappara-ottelu on vapaan kanavan TV-ottelu, jonka vuoksi ottelun alkamisaikaa ei voi muuttaa. Ottelu alkaa klo 18.30. Tammikuun kotiotteluista tullaan tiedottamaan myöhemmin, mikäli niiden alkamisaikoihin tehdään muutoksia uusien rajoituksien vuoksi.

Anniskelualueet

Lumon Areenan anniskelualueet ovat suljettu kokonaan torstaina 30.12.2021.

Aitiot & Orpe-klubi

Uusien anniskelurajoitusten myötä Orpe-klubi ja aitiot avaavat ovensa asiakkaille jo klo 16.30. Anniskelu ko. paikoissa päättyy klo 17.00, mutta asiakkailla on mahdollisuus viimeistellä ruokailunsa klo 20.00 asti.

Klo 20.00 aitiot ja Orpe-klubi suljetaan kokonaan ja näiden asiakkaat ohjataan istumaan katsomoihin.

Kasvomaskit

Lumon Areenalla on käytössä vahva maskisuositus! Maskeja on saatavilla yleisölle KooKoon kioskipisteistä.

Koronapassi

  1. Saavu otteluun ajoissa!
  2. Varaudu näyttämään sisäänkäynnin yhteydessä koronapassi ja henkilöllisyystodistus.
  3. Liput tarkastetaan vasta koronapassitarkastuksen jälkeen.

KORONAPASSI (EU:N KORONATODISTUS) KOOSTUU KOLMESTA OSASTA, JOISTA YHDEN ON OLTAVA VOIMASSA, JOTTA KORONAPASSI ON VOIMASSA:

  • koronarokotustodistus (2 rokoteannosta) TAI
  • koronarokotodistus sairastetusta taudista ja yhdestä rokoteannoksesta TAI
  • testitulostodistus (negatiivinen koronatestitulos maks. 72 h aiemmin) TAI
  • todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta koronavirustaudista.

Koronapassina toimii Omakanta-sivulta ladattava EU:n digitaalinen koronatodistus, jonka voi ladata osoitteesta kanta.fi (kirjautuminen sivun yläreunassa).

Koronapassin voi näyttää puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai printattuna paperilla. Otathan huomioon, että pelkkä QR-koodi ei riitä, vaan asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä.

Passia voidaan vaatia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.

KooKoo muistuttaa, että koronapassi on vaihtohto rajoituksille. Passi toimii terveysturvallisuustoimena silloin, kun kyseistä tilaisuutta tai tilaa koskevia rajoituksia on voimassa.


Nuorten SM-liiga & KooKoo U20 -koronarajoitukset:

Nuorten SM-liigan otteluihin sisäänpääsy koronapassilla. Varaudu näyttämään sisäänkäynnin yhteydessä sekä passi että kuvallinen henkilöllisyystodistus. Sisäänkäynti U20-joukkueen otteluihin A-alaovelta.