Koria Roll X COVID-19

23.4.2020

23.04.2020 15:37

Koria Roll X COVID-19

KooKoon ja Korian Klubin järjestämän Koria Rollin valmistelut jatkuvat toistaiseksi normaalisti.

Valtioneuvosto antoi keskiviikkona suosituksen pidättäytyä yli 500 hengen yleisötapahtumien järjestämisestä heinäkuun loppuun asti.

Koria Roll 2020 on tarkoitus järjestää elokuun puolivälissä, 14.-15.8.2020. Uusien suositusten myötä tapahtuman valmistelua jatketaan toistaiseksi normaalisti.

– Ihmisten terveys on meille tärkeintä, joten tarkkailemme edelleen tiiviisti koronatilanteen kehittymistä. Teemme uusia linjauksia jos alkaa näyttää siltä, että festarin järjestäminen elokuussakaan ei ole turvallista, sanoo festivaalipäällikkö Matti Lindholm.

Legendaarisen Koria Rollin on määrä herätä 12 vuoden tauon jälkeen henkiin elokuussa. Lavallla on tarkoitus nähdä perjantaina Anssi Kela, Uniklubi, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus ja Elastinen sekä lauantaina Teflon Brothers, Gasellit, Maustetytöt ja Happoradio.

Molemmille festaripäiville on kiinnitetty myös yhdet vielä julkaisemattomat esiintyjät.

Valtioneuvostolta odotetaan linjausta suurten yleisötapahtumien kiellon päättymisestä tai jatkumisesta toukokuun aikana.

– Pyrimme tekemään lopullisen päätöksen festivaalin järjestämisestä toukokuun loppuun mennessä. Se on reilua asiakkaita ja artisteja kohtaan.

Koria Rollin pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Pääsyliput ovat edullisempia 31.7.2020 saakka.

– Jos Koria Roll peruuntuisi tältä kesältä, niin liput käyvät sellaisinaan ensi kesän tapahtumaan.