Sonata Arctica, BESS, Kotiteollisuus…

Koria Roll tulee taas elokuussa!

27.02.2024

Kouvolassa rokataan ja rollataan taas elokuun toisena viikonloppuna 9.–10.8.2024.

Koria Rollin lavalle nousevat muun muassa maailmankuulu Sonata Arctica, suomirockin legendat Stam1na ja Kotiteollisuus sekä Suomen tämän hetken kuumin naisartisti BESS.

– Koria Rollin kokoonpanoa on asiakaspalautteen pohjalta viety astetta rokahtavampaan suuntaan, Koria Rollin tapahtumapäällikkö Matti Lindholm sanoo.

– Erityisesti Stam1nan paluuta Korialle on toivottu yleisön puolelta todella paljon. Hirveästi omassa genressään Sonata Arcticaa ja BESSiä kovempia nimiä ei tästä maasta löydy.

Muut esiintyjät ovat rocktykit Viikate ja Aston Kalmari, rapmetalliyhtye Lähiöbotox, punkjättiläiset Pelle Miljoona & Pispala Punks sekä Nyrkkitappelu. Kevyempää musiikkityyliä edustavat elektronisen tanssimusiikin legenda Movetron, räppäri Aste ja eurodanceduo Bat ja Ryyd.

Kouvolalaista väriä tapahtumaan tuovat Viikatteen lisäksi Raivopäät 2.0 ja Saattohoito79 sekä paikallisista nuorista koostuvat Lauri Pönni & Kirkonkylän Orkesteri ja Bilebändi Vapina.

– Paikallisuudella on aina ollut Koria Rollissa iso arvo. Olemme iloisia erityisesti siitä, että pääsemme tarjoamaan paikallisille nouseville nuorille kyvyille heidän ensimmäisiä festarikokemuksia.

Koria Rollin pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Sonata Arctica huipentaa Koria Rollin lauantain viimeisenä esiintyjänä ja BESS puolestaan avaa Rollin viikonlopun perjantain ensimmäisenä artistina. Muut päiväkohtaiset aikataulut julkaistaan maaliskuun aikana, jolloin alkaa myös yksipäiväisten pääsylippujen myynti.

Siihen asti myynnissä on vain kaksipäiväisiä lippuja:

Kahden päivän normaali lippu 79,90 euroa
Kahden päivän VIP-lippu 199,9 euroa

KORIA ROLL 2024 (K18)
Pe-La 9.–10.8.2024