Koria Roll elokuussa Kallioniemessä – Hanki liput nyt ja varmista paikkasi kesän parhaissa bileissä!

2.7.2021

02.07.2021 12:44

Koria Roll elokuussa Kallioniemessä – Hanki liput nyt ja varmista paikkasi kesän parhaissa bileissä!

Elokuussa Koria Rollin lavalle nousevat muun muassa Anssi Kela, Arttu Wiskari, BEHM, Blind Channel ja Ellinoora.

Legendaarinen Koria Roll herää elokuussa henkiin 13 vuoden tauon jälkeen. Kaksipäiväinen pop-/rock-festivaali järjestetään Korian Kallioniemessä virtaavan Kymijoen äärellä 13.–14. elokuuta.

– Koria Roll on Kouvolan kesän ykköstapahtuma, iloitsee KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa.

– Saamme Kallioniemeen kovan kattauksen kotimaisen musiikin huipulta.

Rollin avauspäivänä perjantaina lavalle nousevat suomalaisuuden tulkki Arttu Wiskari, jo yli 20 vuotta huipulla pysynyt Anssi Kela, suomirockin ikoni Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus sekä Euroviisuissa villinnyt Blind Channel.

Tapahtuman huipentavana lauantaina Rollissa nähdään ja kuullaan kotimaisen musiikin ykkösilmiö BEHM, ainutlaatuinen Erika Vikman, radiolistoja dominoiva Ellinoora, useista hiteistään tunnettu Uniklubi sekä kouvolalainen huippuyhtye Viikate.

Tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa: Päivälippujen hinta on 31.7. asti 39€ ja viikonloppulipun hinta 69€. Elokuun alusta alkaen päivälipun hinta on 49€ ja viikonloppulipun 79€. Myös VIP-liput ovat myynnissä Ticketmasterissa!

Koria Roll järjestetään voimassa olevien rajoitusten ja suositusten puitteissa, viranomaisohjeistuksia noudattaen.

– Alueella on paljon istumapaikkoja, myyntipisteiden määrä on mitoitettu yläkanttiin ja yleisökapasiteetti on rajattu 2000 asiakkaaseen per päivä, jotta asiakkaat voivat pitää turvavälejä, Välimaa sanoo.

Koria Rollin järjestävät KooKoo ja Korian Klubi.