KooKoon yhteistyökumppaneille oma kausiaitio!

7.9.2021

07.09.2021 11:50

KooKoon yhteistyökumppaneille oma kausiaitio!

KooKoo lanseeraa kaudelle 2021–2022 yhteistyökumppaneilleen oman kausiaition.

Liiga-kausi 2021–2022 starttaa KooKoon osalta perjantaina 10. syyskuuta Lappeenrannassa ja lauantaina 11. syyskuuta Lumon Areenalla pelataan kauden ensimmäinen kotiottelun niin ikään SaiPaa vastaan Kaakon Derbyn merkeissä.

KooKoo lanseeraa yhteistyökumppaneilleen uuden yhteistyömallin, yhteistyökumppaniaition, jolla KooKoon kumppaniverkostoon kuuluvat yritykset pääsevät verkostoitumaan entistä paremmin toistensa kanssa.

Yhteistyökumppaneiden kausiaitio on varattu läpi kauden vain KooKoon yhteistyökumppaneiden käyttöön ja jokaiseen Lumon Areenalla pelattavaan kotiotteluun yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus ostaa aitioon aitiolippu, jonka hinta on 150€ (+alv.). Lipun hinta sisältää sisäänpääsyn otteluun, paikan kumppaniaitiossa, kiertävän aitiomenun ja miedot alkoholijuomat aition kylmäkaapista. Lippuja myydään jokaiseen otteluun kumppaniaitioon maksimissaan 12 kpl. Yhteistyökumppaniaitiona toimii aitio numero kaksi.

– KooKoon yhteistyökumppaniverkosto on vahva ja haluamme tarjota kumppaneille entistä paremmat mahdollisuudet verkostoitua myös keskenään, sillä verkostoituminen on aiemminkin ollu tämän yksijoukkue-yhteisön vahvuus, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoo.

Lauantain 11. syyskuuta KooKoo–SaiPa-ottelun kumppaniaitioliput ovat myynnissä! Lauantaina kumppaniaition menuna on aitiomenu 1: Bonsaksenin pulled porkia (L, G) (*Sis. Vihersalaatti, pulled pork ja savuinen BBQ-kastike, juustoperunat, leipä ja levite, kahvi/tee ja KooKoo-leivos)

Kumppaniaitiolippujen varaukset suoraan KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaalle sakari.valimaa@kookoo.fi.